Menu

Informace k 9. ročníku Měsíce věží a rozhleden

05. 10. 2020

  1. Přehled věží a rozhleden ČR (614 míst 2019), je uveden v mapě Kartografie Praha, která je nabízena knihkupectvím a Turistickým informačním centrům, DMC 79 Kč.
  2. Na sběratelských 4pohledech je zvýrazněno přes 130 objektů, letos je vydán 40. pro Písek a okolí. Univerzální sběratelský 4pohled je s vlajkou ČR. Pro Šumavu, jižní Čechy a Prahu s logovtipy J. Kerlese. Při správném potvrzení 4 výstupů na zadní straně 4pohledu, můžete vyhrát horské kolo Galaxy od CykloŠvec, které tradičně losuje Pohádkový král Václav Vydra na veletrhu Holiday World v Praze. Kolo předáme při Pohádkovém dni 2021.
  3. Českým dnem s českým vlajkami 28. 10. 2020 ukončíme Měsíc věží a rozhleden na mnoha místech. ČPA a KČT Vás zveme na Karlův most v Praze.  Společné fotografování s českými vlajkami, rouškami a rozestupy pro Agenturu Dobrý den bude ve 14.30 z Malostranské mostecké věže.
  4. Pro akci jsou vydané Turistické deník a vizitky s Veverčákem Zdravíkem, mapy a sběratelské 4pohledy viz příloha.
  5. Vysvětlení značení Turistických míst TUMI - mají Turistickou vizitku, razítko s logovtipem a umí používat kouzelná slovíčka "prosím a děkuji".

Připravil Marcel Goetz.

www.pohadkovekralovstvi.cz 
www.kct.cz
www.dobryden.cz



Archiv