Menu

Hotel SwissHouse v novém

10. 03. 2018

Hotel SwissHouse v Mariánských Lázních, v jehož zdech v minulosti spatřila světlo světa první čokoládová lázeňská oplatka, vstupuje do nového, výročního roku 2018 velkolepě. Zatímco město slaví 200 let lázeňské tradice, rozhodli se ve SwissHousu oslavit jubileum radikální proměnou. Hotel prošel celkovou rekonstrukcí včetně výměny stávajících sítí a nového designu interiérů, společenské prostory se proměnily v galerii a na zabezpečeném parkovišti čeká návštěvníky mimo jiné nově instalovaná dobíjecí stanice pro elektrokola a elektromobily.
SwissHouse ale neskončil jen u komplexní revitalizace hotelových prostor, výrazně zvýšil také kvalitu nabízených služeb. Návštěvníci se mohou těšit z rozšířené Spa & Wellness nabídky nebo nového směru v gastronomii, přinášejícího hostům to nejlepší z české domácí sezónní kuchyně. 

Tým restaurace posílily opravdové hvězdy svého oboru - již dva z hotelových kuchařů jsou držiteli gastronomického ocenění Grand Restaurant, české obdoby světového Michelinského průvodce. Jména Martin Fehnl, Vladimír Kudláček i Václav Černý jsou zárukou špičkové kvality a vysoké gastronomické laťky podávaných pokrmů. Nabídkou zážitkové kuchyně se SwissHouse letos hodlá zařadit mezi gastronomickou špičku nejen v rámci Mariánských Lázní.
Na letošní sezónu se v hotelu také připravuje malá expozice, připomínající zdejší zajímavou historii. V minulosti tu totiž slavný cukrář Josef Homolka upekl první čokoládovou lázeňskou oplatku, a přímo v prostorách hotelu se hosté brzy budou moci o jeho poutavém životním příběhu dozvědět více.
Boutique Hotel SwissHouse tak nyní ukrývá opravdu vše pro nezapomenutelnou dovolenou. V rámci Mariánských Lázní nabízí unikátní kombinaci - jako malý hotel se 17 pokoji zajišťuje návštěvníkům soukromí a osobní přístup, širokou nabídkou a kvalitou služeb se však hrdě řadí po bok zdejším rozlehlým lázeňským resortům. Vyspěte se do růžova v nových postelích s kvalitními matracemi, posnídejte královsky z čerstvé a výživné nabídky bohatých švédských stolů, relaxujte během luxusních masážních programů a zážitkových koupelí, ohřejte se ve venkovní finské či vnitřní infra sauně nebo na vlastní kůži vyzkoušejte účinky léčivého mariánskolázeňského klimatu v uklidňující zeleni rozlehlé hotelové zahrady. Po aktivním dni na vás čeká zlatý hřeb v podobě tříchodového menu, servírovaného v restauraci nebo romantickém proskleném altánku.
Připravil Ondřej Hampl.

www.swisshouse.cz/cz



Archiv