Menu

Hotel Selský Dvůr obhájil prvenství v Czech Hotel Awards

28. 04. 2020

Hotel roku - Czech Hotel Awards 2020 - je celostátní soutěž o titul nejoblíbenějšího hotelu v České republice, která si klade za cíl zmapovat a zviditelnit nejoblíbenější hotely po celé České republice.


V 9. ročníku tohoto úspěšného a prestižního udílení cen, Hotel Selský Dvůr obhájil loňské vítězství v kategorii čtyřhvězdičkové hotely Praha 10. Je to již třetí vítězství v této prestižní české soutěži, které staví na hlasech spokojených hostů.

Hotel Selský Dvůr je oblíbeným a vyhledávaným hotelem nejen pro ubytování, ale i pro vyhlášenou gastronomii, přátelské klidné prostředí a pozornou obsluhu. V hotelu jsou během roku uspořádány desítky svatebních hostin, přátelských setkání a vyhlášených gastronomických akcí.

Mezi další hotelové hosty patří celá škála firemních klientů přijíždějících do Prahy na pracovní setkání a firemní akce a to nejen tuzemských, ale i zahraničních. Hotel si oblíbili i sportovci jako své zázemí jak při kondičních přípravách, tak při vlastním konání mistrovství světa v několika sportovních odvětví.

Předností hotelu je snadná dostupnost z dálnice D1, vlastní parkoviště, nadstandardní hotelové vybavení včetně zdravotních matrací na všech pokojích, vysokorychlostní internet, privátní wellness centrum a vyhlášená restaurace s překrásným letním atriem.

Hotel Selský Dvůr provozovaný společností SIVEK HOTELS dosahuje nejvyšších příček v nejrůznějších hodnocení a to nejen největšího cestovatelského portálu TripAdvisor nebo Hotels.com či Booking.com.

Snahou celého kolektivu Hotelu Selský Dvůr je vždy poskytovat profesionální služby a perfektní zázemí všem svým klientům.



 



Archiv
for kids