Menu

Hokejová NHL se připojila k oslavám výročí 30 let svobody a demokracie v Česku

18. 11. 2019

Americká NHL připomněla třicáté výročí oslav Sametové revoluce brandingem domovské stránky nhl.com. Ten byl po celou sváteční neděli věnován České republice a proklikem odkazoval na stránky www.czechtourism.com.

krk

 „Sportovní události každoročně přitahují do České republiky stovky tisíc návštěvníků. I proto jsme letos v říjnu podpořili pořádání NHL Global Series v Praze,“ uvedl Jan Herget, ředitel státní agentury CzechTourism. „Jako bonus jsme na stránkách nhl.com získali možnost upozornit na naše významné výročí a představit Českou republiku miliónům hokejových fanoušků po celém světe. Věřím, že to potěšilo také české hráče, kteří aktuálně oblékají dresy zámořské NHL.“

Výročí 30 let svobody a demokracie připomínali i sociální sítě Tipsport extraligy, Chance ligy a české hokejové reprezentace. Všechny na svých profilech použili logo 30 let svobody, které pro účely 30. výročí Sametové revoluce vytvořila státní agentura CzechTourism.

Pro meziresortní projekt oslav 30 let svobody a demokracie připravila agentura CzechTourism sjednocující logo a webové stránky s komplexními informacemi o akcích k výročí Sametové revoluce www.spolecnestoleti.cz Ambasadorem projektu se stal herec Martin Dejdar. Ve spolupráci s magistrátem hlavního města Prahy vyzdobila státní agentura CzechTourism vybrané lokality hlavního města, včetně Národní třídy, českými vlajkami.
Připravila Ivana Vejvodová.

www.czechtourism.cz

 



Archiv