Související články
Mlékárenský výrobek roku 2018
Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněným semínkem Mlékárny Valašské Meziříčí získalo prestižní ocenění.
13. 06. 2018
28. 01. 2019
Úspěšně proběhl jubilejní 25. ročník celorepublikového finále soutěže mladých talentů v oborech cukrář, kuchař, číšník, barman, barista a teatender. Konal se již tradičně v lednovém termínu jako odborný doprovodný program mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR. V prostorách expozice Gastro Junioru - pavilonu P. Zúčastnilo se rekordních 125 soutěžících z více než čtyřicet tuzemských a zahraničních odborných škol.
Účastníci se nominovali v rámci odborných soutěží vyhlášených Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Záštitu nad soutěží převzal prezident AKC ČR - Bc. Miroslav Kubec. Nově probíhal každý den před soutěží Master Class a jako první na prezentaci špičkového cukrářského umění. Přijal pozvání mistr světa v cukrářství Mieczysław Chojnowski, který je v Brně častým hostem Brněnské asociace kuchařů a cukrářů ČR a věnuje se školení mladých talentů. Hodnotitelské komise byly složeny z předních odborníků v gastronomii, členů Asociace kuchařů a cukrářů ČR a České barmanské asociace.
Připravila Romana Vodičková.
www.bvv.cz/gastro-junior-brno/2019/
www.cbanet.cz
www.akc.cz
www.asciscr.cz
Související články
Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněným semínkem Mlékárny Valašské Meziříčí získalo prestižní ocenění.
13. 06. 2018
Nepřehlédněte
Přál bych si, aby i člověk, co pivo nemusí, navštívil naše muzeum a seznámil se s tím, jaké dědictví tady v Žatci ochraňujeme, říká Vladimír Valeš
16. 09. 2019
Na propagaci aktivit cestovního ruchu v izraelské poušti byl zaměřen workshop pořádaný Česko-izraelskou smíšenou obchodní komorou a cestovní kanceláří Allround...
08. 03. 2019