Menu

Benátky, Milán či rakouské Alpy FlixBusem přímo z Brna

02. 07. 2019

Cestovatelská sezóna je v plném proudu a dopravci ještě před začátkem prázdnin přidávají některé spoje do dovolenkových destinací. FlixBus zavádí nové noční autobusové spojení z Brna do Milána. Zelené autobusy vyjíždějí na sever Itálie poprvé dnes v 20.40 hod. a jezdit budou celoročně. Na trase je naplánováno hned několik zajímavých zastávek jako Klagenfurt, Villach, Benátky nebo Padova.



Zpráva tak potěší zejména obyvatele Brna a jeho okolí, těm se totiž naskýtá další možnost, jak levně a pohodlně vyrazit na letní dovolenou nebo prodloužený víkend i na poslední chvíli.

„Dlouhodobě se snažíme obyvatelům regionálních měst zpřístupnit evropské metropole, ideálně přímým spojem. Nové spojení ale kombinuje více důvodů k cestování dohromady. Benátky potěší milovníky historie, do Milána se jezdí na nákupy. Přímé spojení do Klagenfurtu uvítají ti, kdo prahnou po výletu do přírody a turistice,“ uvádí mluvčí FlixBusu Martina Čmielová.

Spoje na této trase vyjíždějí z polského Krakova. Kromě spojení se severem Itálie tak přibude i další možnost cestování mezi Brnem a Polskem. Z Brna do Milána budou autobusy vyjíždět každý den ve 20.40, do Milána dorazí v 10.25 ráno. Dále budou stavět ve 2.20 v Klagenfurtu, ve 3.05 ve Villachu, v 6.15 v Benátkách na letišti, v 6.40 v Benátkách a v 7.15 v Padově.

Na zpáteční cestu vyjede FlixBus každý den z Milána v 16.05, z Padovy v 19.15, z Benátek v 20.15, z Villachu v 23.25 a z Klagenfurtu deset minut po půlnoci. Příjezd do Brna je naplánován na 5.50 ráno. Cestující můžou zakoupit jízdenky již nyní online na www.flixbus.cz, přes mobilní aplikaci dopravce nebo v kamenných prodejnách a cestovních agenturách. Cena jízdenky z Brna do Milána začíná na 349 Kč.

FlixBus působí na českém dopravním trhu druhým rokem. Celkem nyní zelené autobusy jezdí do 28 zemí a více než 2 000 destinací, každý den lze vybírat z nabídky přes 350 000 různých spojení. Svým zákazníkům nabízí vysoký komfort cestování se vším, co je pro pohodlnou cestu nezbytné – nabíjecími zásuvkami, extra místem na nohy, dostatečným zavazadlovým prostorem a kvalitním Wi-Fi připojením
Připravila Martina Čmielová, foto: FlixBus.

www.flixbus.cz

 



Archiv