Menu

Turistický portál www.prague.eu získal první místo v soutěži Zlatý erb

16. 04. 2018

Informační portál www.prague.eu provozovaný organizací Prague City Tourism získal prvenství v kategorii města a obce Zvláštní ceny ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách při soutěži Zlatý erb.
V rámci 20. ročníku konference ISSS byly 9. dubna předány ceny soutěže Zlatý erb 2018. V soutěži jsou vybírány nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí. Jejím cílem je podpořit modernizaci místní a regionální veřejné správy prostřednictvím rozvoje informačních služeb. Do letošního ročníku se zapojilo celkem 430 webových stránek a projektů z celé České republiky. Příspěvková organizace hl. města Prahy Prague City Tourism v soutěži obhájila první místo za nejlepší turistickou prezentaci, kterého dosáhla v loňském roce.
„První místo je pro nás prestižním důkazem, že jsme se vydali správnou cestou a můžeme být příkladem pro podobné projekty. Ale je především důležitým a zaslouženým oceněním práce celého týmu a zároveň závazkem do budoucna pro naši obsahovou strategii,“ říká statutární zástupce Prague City Tourism Petr Slepička.
Vítězný web www.prague.eu, dostupný v jedenadvaceti jazycích, je přehledným zdrojem informací nejen pro návštěvníky Prahy. Uživatelé zde kromě památek, muzeí a galerií naleznou denně aktualizovaný kalendář akcí, články na zajímavá témata a mnoho dalších tipů a doporučení.
Připravila Barbora Hrubá.

www.prague.eu



Archiv
for kids