Menu

Spejbl a Hurvínek nezahálí ani o prázdninách

03. 07. 2023

Hurvínek nezapomíná na své fanoušky ani v této letní sezóně a má pro ně přichystáno několik představení. Spolu s Máničkou chodí do stejné třídy již přes 90 let, a tak se žádného překvapení na vysvědčení bát nemusí. Doufáme, že se nebojí ani děti, fanoušci Divadla S+H. Na dárek za úspěšně dokončený školní rok se rodiče mohou inspirovat v divadelním e-shopu. Kromě suvenýrů s oblíbenými postavičkami zde mohou dětem zakoupit dárkové vstupenky, což je originální pozornost, která nikdy neskončí zapomenutá ve skříni.

Hurvínek o prázdninách
V červenci si celá dřevěná parta vybírá zasloužené volno. Už v srpnu však netrpěliví diváci mohou navštívit letní scénu Divadla S+H ve Vzdělávacím centru Zoo Praha. Divadlo tam odehraje čtyři představení inscenace „Hurvínek a král Blecha“, a to v sobotu 19. 8. a v neděli 20. 8. ve 14:00 a v 16:30 hodin. Nebudou chybět ani představení na domovské scéně, obecenstvo se může těšit na čtyři představení inscenace „Pohádky pro Hurvínka“, a to v sobotu 26. 8. ve 14:00 a v 16:30 a v neděli 27. 8. v 10:30 a ve 14:00.

Hurá! Budeme přistavovat!
Divadlo Spejbla a Hurvínka slaví, neboť šestá městská část ve spolupráci s Magistrátem hl. m. Prahy plánuje přístavbou rozšířit budovu divadla. Stávající muzeum loutek se prodlouží o nízkou přístavbu na přilehlý dvůr domu. „Jsme moc rádi, protože budeme mít více místa pro divadelní workshopy, miminí divadlo či divadelní zkoušky, což nám pomůže rozšířit kapacitu, která u těchto aktivit dosud nestačila,“ komentuje ředitelka Denisa Kirschnerová. Ta podepsala za divadlo Memorandum o spolupráci, za Prahu jej podepsali pražský primátor Bohuslav Svoboda a starosta Prahy 6 Jakub Stárek.
Připravila Darina Miklovičová, foto Radovan Janouschek.

www.spejbl-hurvinek.cz
www.facebook.com/DivadloSH
twitter.com/HurvinekSpejbl
www.instagram.com/divadlosh

  



Archiv