Související články
Z čeho uplést pomlázku a čím ochutit jarní nádivku
Kurátor dřevin mírného pásma Botanické zahrady hl. m. Prahy Tomáš Vencálek připravil několik tipů.
07. 04. 2020
12. 04. 2025
Trendy ve stravování podléhají novým objevům i změnám našeho životního stylu. Něco je pouze módní, jiné věci se lépe hodí k soudobému evropskému životnímu stylu, kdy výdej
a příjem energie nebývá vždy v rovnováze. Je nezbytné se na tyto aspekty ohlížet právě pro zachování správné životosprávy. Některé potraviny ale zůstávají v našich jídelníčcích po desítky let, jako třeba jogurty. Ty z Mlékárny Valašské Meziříčí jsou vyráběny již po léta podle tradiční receptury a za celou tu dobu nepozbyly nic ze své lahodnosti a poctivosti. Mlékárna pouze inovuje a obohacuje paletu příchutí, která k dnešnímu dni čítá dvanáct různých druhů. Vybere si opravdu každý. Nejnovější je smetanový jogurt stracciatella, více tradiční jsou pak jogurty bílé tedy neochucené, dále pak s příchutí broskve, jahody, oříšku, čokolády, višně a borůvky. Jako jediní na trhu nabízí
i tolik oblíbené příchutě jahoda s vanilkou, višeň s vanilkou, malina s vanilkou nebo smetanový jogurt z Valašska brusinka
-ostružina s vanilkovou příchutí. Jogurty neobsahující žádná umělá aditiva, jejich složení je čistě přírodní a chuť smetanová. Výrobky patří již mnoho let k nejoblíbenějším a pravidelně oceňovaným mlékárenským produktům. 
„Jogurty patří mezi nejpopulárnější mléčné produkty, které se prodávají v tuzemských obchodních řetězcích. Zákazníci si jsou vědomi nejen jejich pozitivního vlivu na lidský organismus, ale i jednoduchého využití v teplé i studené kuchyni,“ říká Zuzana Pavelková, marketingová manažerka Mlékárny Valašské Meziříčí. „Naše Smetanové jogurty z Valašska jsou vyráběny tradiční metodou a je tak zajištěno jejich přírodní složení. Kromě nepostradatelného vápníku jsou bohaté i na jogurtové bakterie, které přirozenou cestou regulují střevní mikroflóru,“ dodává Zuzana Pavelková.
Smetanové jogurty z Valašska se prodávají bílé s obsahem 10 % tuku nebo s příchutí broskve, jahody, oříšku, stracciatelly, čokolády, višně, borůvky, jahody s vanilkou, višně s vanilkou, maliny s vanilkou a brusinka-ostružina s vanilkou, které obsahují 8 % tuku. Jsou vyráběné z kvalitního českého mléka a lze je zakoupit v celé síti obchodních řetězců i maloobchodních sítích Česka.
Připravila Kateřina Goroškov.
www.mlekarna-valmez.cz
Související články
Kurátor dřevin mírného pásma Botanické zahrady hl. m. Prahy Tomáš Vencálek připravil několik tipů.
07. 04. 2020
Nepřehlédněte
Nové podcasty přinášejí tipy a informace usnadňující jejich realizaci.
30. 07. 2021