Menu

Ryanair zahájil novou linku do Varšavy

17. 07. 2021

dl__avobrana

Letecká společnost Ryanair zahájila provoz nového leteckého spojení z Prahy do Varšavy. Linka bude dostupná dvakrát týdně v rámci letového řádu obnovy spojení Ryanair z Prahy pro léto 2021. Ten nabízí víc než stovku letů týdně do třiceti destinací.

Společnost Ryanair je i nadále odhodlána obnovovat konektivitu Prahy a oživovat spojení. S nástupem rušných letních měsíců července a srpna pomůže tato nová linka, společně s dalšími lety do evropských populárních prázdninových destinací, posílit letecký provoz a cestovní ruch v regionu v době, kdy v celé Evropě pokračují očkovací programy.

Letový řád obnovy spojení Ryanair z Prahy pro léto 2021 nabízí víc než sto letů operovaných na týdenní bázi, celkem 30 linek, jedno nové spojení do Varšavy, na letiště Modlin. Dále také lety do populárních evropských prázdninových destinací včetně Bari, Korfu, Malagy, Palmy de Mallorca, Rhodosu a Zadaru a víkendové pobyty v Bruselu, Kodani, Londýně, Milánu a Římě.

prague_airport_ryanair

Čeští klienti si již nyní mohou rezervovat letní dovolenou za ještě nižší ceny (s garancí nulových poplatků za změnu letenky v případě změny plánů). K oslavě zavedení nové linky zahajuje společnost Ryanair prodej míst v letadlech na 549,- Kč pro cesty do října 2021. Letenky lze koupit do nedělní půlnoci 18. července na webových stránkách společnosti www.Ryanair.com.

„Jsme rádi, že můžeme oslavit náš první let na lince z Prahy do Varšavy, na letiště Modlin, kterou budeme provozovat dvakrát týdně,“ řekla Olga Pawlonka, manažerka společnosti Ryanair pro prodej a marketing ve střední a východní Evropě a na Balkáně a pokračovala: „České rodiny a cestovatelé si nyní mohou zarezervovat zaslouženou letní dovolenou s vědomím, že pokud se jejich plány změní, mají možnost si datum cesty bezplatně posunout a to až do konce prosince 2021. První let na své nové lince z Prahy slaví společnost Ryanair tím, že do prodeje uvolňuje místa za ceny začínající na pouhých 549,- Kč pro cesty do 31. října 2021. Místa v letadlech bude možné koupit do nedělní půlnoci 18. července. Za tak úžasné ceny se jistě rychle vyprodají, proto by cestující měli co nejdříve navštívit stránky www.ryanair.com, aby jim tato jedinečná nabídka neutekla.“
Připravila Klára Divíšková.

www.ryanair.com
www.prg.aero
www.prg.aero/zazitky-uz-cekaji
www.facebook.com/prague.airport.letiste.praha
www.instagram.com/pragueairport/



Archiv
for kids