Menu

Rokytnice nad Jizerou zve na jarní lyžovačku

22. 03. 2019

Rokytnice nad Jizerou, páté největší lyžařské středisko v Čechách, nabízí i v závěru zimní sezóny skvělé lyžařské podmínky. Ve skiareálu Horní Domky na svazích Lysé hory je stále otevřeno více než 12 km sjezdovek. Na poslední dva březnové víkendy je pro návštěvníky našeho střediska připravena akce RokyDays, lyžování za skvělé ceny. Předposlední březnový víkend nabídneme celodenní skipas za 400 Kč pro dospělou osobu, poslední víkend v březnu dokonce jen za 300 Kč. Každý týden navíc soutěžíme o skipasy a v závěru sezóny si zahrajeme o Čedokonalou dovolenou.
„V poslední etapě letošní lyžařské sezóny jsme se dočkali další nadílky přírodního sněhu, který svou kvalitou je krásně sjízdný, dobře se upravuje a přináší pěkný pocit z toho, že zima ještě nekončí. Podmínky na sjezdovkách jsou stále dobré a jak s oblibou říkáme, nejkrásnější lyžování v Rokytnici začíná v březnu. Jižní svahy Lysé hory skýtají ve slunečném počasí nádherná panoramata a s odlivem největšího náporu návštěvníků také prostor pro opravdu výjimečné lyžařské zážitky. Nově jsme na našem webu skiroky.cz zpřístupnili video záznam trasy našich stěžejních sjezdovek. Pokud jste na Lysé hoře ještě nelyžovali a nechcete vyrazit do neznáma, podívejte se, jak naše sjezdovky vypadají,“ uvádí v pozvánce Vít Pražák, ředitel Skiareálu Rokytnice nad Jizerou.

20190317_horn_domky_010

Akce dny RokyDays:
Víkend 23. – 24. 3. 2019 celodenní skipas za 400 Kč/dospělí (350 Kč/mládež, senior; 300 Kč/děti)
Víkend 30. – 31. 3. 2019 celodenní skipas za jednotnou cenu 300 Kč!

Soutěž o Čedokonalou dovolenou:
Účast v tipovací soutěži o dva zájezdy dle vlastního výběru je podmíněna nákupem libovolného skipasu online v období od 8.3. do 31.3.2019. Každý, kdo si v tomto období zakoupí skipas prostřednictvím aplikace Rokypass a zašle svůj tip k soutěžní otázce, bude moci hrát o vlastní Čedokonalou dovolenou.

Jarní soutěž o skipasy:

Každý týden soutěžíme o 6 celodenních skipasů, stačí pouze správně zodpovědět soutěžní otázku.

20190317_horn_domky_005

"Předpověď pro další dny slibuje slunečné počasí, proto doufáme, že jste svou lyžařskou výbavu ještě nezazimovali. S blížící se atmosférou jara bych rád pozval na hřebeny také běžkaře a pěší turisty, kteří si chtějí krásu zimních Krkonoš vychutnat po svém. Lanová dráha A5 na Lysou horu převáží běžkaře a turisty v průběhu celé provozní doby nahoru i dolů bez omezení.“ doplňuje pozvánku Vít Pražák, ředitel Skiareálu Rokytnice nad Jizerou.
Skiareál Horní Domky je až do 31. 3. 2019 v provozu denně od 8:00 do 16:00 hodin, lanová dráha na Lysou horu zahajuje provoz v 8:15 hodin. Rodinný skiareál Studenov je od 17. 3. 2019 uzavřen.
Připravil Jan Vařečka.

www.skiroky.cz



Archiv