PROGRAM 15. ročníku KONFERENCE HASAP on-line „Standardy ve stravovacích službách“
Termín: 25. 5. 2021
Programem provází Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.) a Miloš Žáček (HASAP Consulting, s.r.o.)
Úvodní slovo pořadatele (9:00 –9:10)
Chování v mimořádných epidemiologicky závažných situacích (9:10 –9:35) MUDr. Helena Bálková (Fakultní nemocnice v Motole)
Aktuální legislativa a požadavky na potravinářské provozy z pohledu MZe (9:45-10:10) Ing. Martin Štěpánek (Ministerstvo zemědělství, Odbor potravinářský)
Nový metodický pokyn pro provádění speciální ochranné deratizace a řešení ohniskové dezinfekce (10:20 – 10:45) Ing. Terezie Bubová, Ph.D. (Státní zdravotní ústav, Národní referenční laboratoř pro dezinsekci a deratizaci)
Praktické poznatky z kontrol SZPI (10:55 –11:20) Ing. Kateřina Pavelková (Ústřední inspektorát SZPI)
Sanitace v mimořádných epidemiologicky závažných situacích (11:30 – 11:55) Ing. Pavel Solař (Ecolab, s.r.o.)
Komunikace on-line (12:05 – 12:30) Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)