Menu

Přispějte na úpravu běžkařských terénů!

31. 01. 2021

vrchlabi

V Krkonoších máte naprosto ideální podmínky ke zdolávání mnoha kilometrů na běžkách – nejen po hřebenech. Kromě sportovních zážitků si užijete nezapomenutelných výhledů do okolní krajiny a pročistíte si hlavu. Je tu tolik běžkařských tras, že si každý najde tu svou.

Děkujeme všem, kteří se o tratě starají. Přispějete i vy na úpravu vašeho oblíbeného běžkařského terénu? Každá koruna se počítá!

TJ SVS Krkonoše VrchlabíNa běžky do Vejsplach 
děkuje všem sponzorům a městu Vrchlabí, že finančně podporují úpravu tratí ve Vrchlabí. Jste-li i vy spokojeni s jejich úpravou a chcete-li podpořit jejich další rozvoj, můžete si zakoupit lyžařskou známku v různé hodnotě, nebo přispět libovolnou finanční částkou na účet sbírky oddílu.
Víc informací ZDE.

Perfektní úprava, velké množství tras, rozhledy do kraje a vysoká nadmořská výška, to je kombinace, díky níž nabízí Benecko jedny z nejlepších podmínek pro běžkařské lyžování v Česku. Jestliže zde chcete podpořit rozvoj běžeckých tratí, je to možné formou zakoupení lyžařské známky na lyže v různé cenové hodnotě.
Víc informací ZDE.

O to, abyste se parádně projeli, se pravidelně a s láskou stará i ČKS SKI Jilemnice Chcete-li  přispět, budou rádi za každou korunu na klubovém účtu. Číslo účtu najdete v kontaktech.
Víc informací ZDE.

Ideálním místem na běžky je Harrachov. Mají zřízený transparentní bankovní účet, na který můžete přispět. Je tu parádně upraveno, parkovišť mají dostatek a těší se na vaši návštěvu.
Víc informací ZDE.

vejsplach

Aktuální stav běžeckých stop
Chcete se vydat na běžky, ale nevíte kam - kde je ideální stopa a upraveno? Stáhněte si aplikaci Bílé stopy a budete mít jasno! Kterou trasu vybrat vám rádi poradíme - podívejte se na doporučené běžkařské výlety.
Připravil svazek měst a obcí Krkonoše.

www.krkonose.eu
www.rozvoj.krkonose.eu
www.svazek.krkonose.eu

krkonose_svazek_log   krkonose_log_1



Archiv