Menu

Přijeďte si odpočinout a ušetřit peníze na Lipno!

07. 05. 2023

Začátek května přivál do Rodinného areálu Lipno lákavé novinky. Sezóna běží naplno
a návštěvníci se mohou těšit na výhodné vstupné na celou sezónu, balíčky služeb nebo víkendové animace v Království lesa zdarma. Ideální čas navštívit Lipno je právě teď!


Ať už vyrazíte na Stezku korunami stromů, nebo si sjedete na koloběžkách čtyřkilometrový úsek od stezky, nezapomeňte se s dětmi stavit v Království lesa. Největší lesní hřiště na celé Šumavě nabízí víkendové animace zdarma, a to po celý květen i červen. Soutěže, hry, diskotéky, výtvarné tvoření – to všechno si děti vyzkouší každý víkend mezi 11. a 15. hodinou. Kdykoliv si přitom můžou odběhnout na prolézačku mezi stromy, zaskákat na obří trampolíně nebo zabloudit v bezpečném bludišti loupežníka Godoše.  A protože jeden den na lesním hřišti vašim dětem určitě nebude stačit, vyplatí se vstupenka na celou sezonu za neskutečných 790 Kč. Přijďte klidně každý den a využijte nekonečný čas na důkladné zkoumání všech zákoutí lesního hřiště.

Na Stezku i do Království lesa ještě výhodněji!
Rodinný balíček 3v1 vám otevře brány lesního hřiště Království lesa i Stezky korunami stromů. Součástí nového balíčku je i lákavý bonus – třídenní doprava Stezkabusem nebo lanovkou Lipno Expres. To nejlepší z Lipna tak získáte najednou, vychutnáte si jak výhledy nad korunami stromů, tak nekonečnou zábavu v Království lesa. Děti budou spokojené, vyřádí se na čerstvém vzduchu a o zábavu bude postaráno!






Dovolená, která nezruinuje rodinný rozpočet

Jestli s dětmi plánujete alespoň týdenní pobyt na Lipně, jasnou volbou je balíček 3 dny v Království lesa během 6 dnů. Díky němu vám v peněžence zůstane o 60 % víc než při nákupu jednorázové vstupenky. Vyberte si jakékoliv tři dny přesně podle vaší potřeby. Radost budou mít nejen vaše děti, ale i peněženka!

„Jakožto rodinný areál velmi intenzivně vnímáme, co se kolem nás děje a že už tak napjaté rodinné rozpočty jsou ještě pod větším tlakem. Proto jsme se rozhodli udělat pro krátké, dlouhé, ale i třeba víkendové dovolené co nejvýhodnější balíčky služeb, aby aspoň u nás nedostával rodinný rozpočet tolik na frak a rodiny si u nás nejenom odpočinuli, užili si zábavu, ale i ušetřili,“ dodává generální ředitel rodinného areálu na Lipně Matěj Kratochvíl.




Rodinný areál Lipno je první volbou pro dovolenou s dětmi. Výhodné balíčky, levné jízdné i celosezónní vstupenky spojují velmi příjemné s užitečným – užijete si více zábavy, a ještě k tomu ušetříte!
Připravil Jiří Gruntorád.

www.lipno.info

 



Archiv