Menu

Pražští Skålisté v Holiday Inn Prague Congress Centre****

10. 09. 2019

Skål International je stavovská organizace sdružující profesionály cestovního ruchu, která byla založena v Paříži roku 1932. Čítá na čtyři sta klubů v osmdesáti zemích se sedmnácti tisíci členy. Posláním členů Skålu klubů je přispívat k prestiži cestovního ruchu a prohlubovat povědomí o tom, že je strategicky významnou hospodářskou oblastí. Od roku 1995 má Skål klub i Praha, a to číslo 626.



S ředitelem hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre Ing. Zdeňkem Kovaříkem hovořím na pravidelném setkání členů pražského Skål klubu. Pane řediteli, nejdřív bych vám rád poděkoval za pozvání. A nyní přejděme ke Skål klubu: Kdy jste se o něm poprvé dozvěděl a proč jste se stal jeho členem?
Skål International je organizací, kterou jsem začal sledovat už v začátcích své profesní kariéry. Vždy jsem se chtěl stát jeho členem. Členství v pražském Skål klubu je prestižní záležitost. Byl to Roman Straub, který mě pozval na setkání jeho členů a nabídl mi, abych se také stal členem. To byla má cesta do tohoto byznys klubu, což je pro tuto organizaci, řekl bych, trefnější označení. Jako největší výhodu vnímám příležitost být v kontaktu s obchodními partnery a konkurenty, s nimiž se každý měsíc potkávám u jednoho stolu.

Jste nominován na výroční cenu Asociace hotelů a restaurací ČR Hoteliér roku v kategorii nad osmdesát pokojů.
Nominovali mě moji kolegové z hotelu, což mě velice potěšilo a zahřálo u srdce. Když se o mé nominaci dozvěděl prezident pražského klubu Skål Heinz Reigl, tak se přidal svou nominací, čehož si velice vážím. Je příjemné vědět, že moje práce je v profesionální sféře uznávána.

Jak jste zmínil, členové Skål klubu se setkávají každý měsíc. Dnes se toto setkání konalo v Holiday inn Congress Center Prague.
Ano. Náš hotel toto setkání již tradičně hostí v posledním srpnovém týdnu. Mohu vás ujistit, že se tu bude konat i příští rok. Je to přelomové období. Končí léto a začíná závěrečná část roku, kdy se v září a říjnu připravují rozpočty firem a startuje vysoká MICE sezóna. Je to příjemná tečka za létem. Jsem rád, že se dnešního pracovního oběda zúčastnilo na pětačtyřicet účastníků. Oběd je úmyslně v bufetovém stylu. Podporuje to interakci. Když se servíruje tříchodové menu, tak velkou možnost interakce aktéři Skål klubu nemají. Takhle si každý k vzájemným setkáním a komunikaci může zvolit svoji cestu.
Se Zděňkem Kovaříkem hovořil Matouš Kainc.

www.skalclub.cz
www.holidayinn.cz

Výsledek obrázku pro skal internation pragueVýsledek obrázku pro holiday inn prague congress centre logo



Archiv
Česká chuťovka
ahr - volba