Menu

Podzimně zimní lázeňské dění

01. 11. 2022

Lázně Luhačovice, a. s. jsou jedny z největších lázeňských zařízení v Česku s více než třísetletou tradicí. Přírodním léčivým zdrojem Lázní Luhačovice, a. s. je minerální voda s unikátním obsahem minerálů a vysokým obsahem oxidu uhličitého. Zaměřují se především na léčbu dýchacích onemocnění, a to u dospělých i dětí.

Saunové ceremoniály, degustace vybraných rumů anebo každodenní překvapení z adventního kalendáře… To jsou střípky ze speciálních pobytů, které letos čekají na podzimní a zimní návštěvníky luhačovických lázní.




„V rámci speciálního Listopadového wellness v hotelu Alexandria mohou hosté vyzkoušet vybrané saunové ceremoniály či místní wellness a fitness centrum. Specialitou je pak tříchodové obědové menu ve Francouzské restauraci a degustace vybraných rumů. Před Vánoci pak mohou hosté přijet zase na Adventní wellness, kde je čeká mimo jiné masáž teplými lávovými kameny a parafinový zábal a každodenní překvapení z adventního kalendáře,“
popisuje Ing. Jiří Dědek, generální ředitel společnosti Lázně Luhačovice, a.s., a dále pokračuje: „Velmi atraktivním pobytem bude v tomto období také Nejlepší pobyt pro dva v hotelu Jurkovičův dům, jehož součástí je zážitková přírodní uhličitá koupel pro dva ve „zlatých vanách“. V závěru roku pak máme v nabídce tradiční silvestrovské pobyty nejen v Alexandrii, ale i v hotelech Jurkovičův dům a Palace.“

Mimo samotné lázně mohou návštěvníci využít i komentované prohlídky Luhačovic, výlety do okolí od Baťova kanálu až po Velehrad a chybět by rozhodně neměly ani pravé moravské večery s cimbálovou hudbou. Oslavte závěr letošního roku naplno!
Připravila Martina Rychetská.

www.lazneluhacovice.cz
 

 



Archiv