Menu

Objevuj Moravskoslezský kraj zdarma

07. 09. 2020

Vstupné se nebude platit v období září a října 2020 na hradech a zámcích, galeriích, rozhlednách a dalších atraktivitách. Jejich seznam je na webové stránce www.vstupyzdarma.cz.

V Ostravě můžete díky této kampani na podporu cestovního ruchu v kraji zdarma na Vyhlídkovou věž Nové radnice, Slezskoostravský hrad, do Železničního muzea moravskoslezského, Dolních Vítkovic, dolu Michal, hornického muzea Landek Park, zdarma je v tomto období také Zoologická zahrada a botanický park a Galerie výtvarného umění.

V celém kraji je zapojeno téměř 60 atraktivit, například Stezka Valaška, Muzeum Hlučínska, státní zámky Hradec nad Moravicí a Raduň, rozhledna Praděd nebo Flascharův důl. Kompletní mapu najdete na tomto odkazu.

Kraj tento projekt podpoří částkou přes 30 miliónů korun. Kvůli pandemii utrpěl cestovní ruch velké ztráty a tento projekt má za cíl jej oživit.
Připravila OSTRAVAINFO!!!.

www.vstupyzdarma.cz
www.ostravainfo.cz



Související články


Z domova

Na konci roku přijede do Prahy až 700 000 návštěvníků

Vánoce a Nový rok v Praze tráví nejčastěji Evropané. Ve větší míře přijíždějí především Francouzi, Italové, Rakušané,...

13. 12. 2019

číst dál


Z domova

Představujeme plán kroků pro obnovování dosud omezených činností při ústupu epidemie covid-19.

Načasování mimořádných opatření bude prováděno podle aktuálního vývoje epidemiologické situace, kdy hlavním kritériem bude...

23. 04. 2021

číst dál


Archiv