Menu

Léto v bublinkách pod širým nebem

23. 07. 2019

Slunce, vlny a vítr ve vlasech, zkrátka pocit z přímořské dovolené, navíc v atmosféře Starověkého Říma, to vše je možné zažít i na východní Moravě. Na milovníky netradičních lázeňských zážitků totiž v luhačovickém hotelu Alexandria čeká nová relaxační zóna se dvěma vířivkami přímo pod širým nebem, které si hotel nadělil ke svým osmdesátým narozeninám.

 


Vířivky inspirované plavbami Alexandra Velikého, a proto zabudované do pódia ve tvaru lodní přídě, dvě stínící plachty evokující plachty lodi, se kterými si pohrává vítr, výhled na jezírko s lekníny a na záhony s bambusy a levandulemi, i jedinečný panoramatický rozhled na vyhlášené lázeňské město, díky tomu všemu je možné cítit se v Luhačovicích jako u moře.

„Nové vířivky zajišťují nejen relaxaci, ale i netradiční zážitek na pozadí tradiční lázeňské atmosféry. Je to zkrátka ideální varianta, kde v létě zapomenout na stres, a co víc, není kvůli tomu nutné vážit dlouhou zahraniční cestu,“ vysvětluje výhody Eduard Bláha, generální ředitel Lázní Luhačovice, a. s. Pak už stačí jen přijet a nechat se jednoduše okouzlit geniem loci zdejších lázní.
Připravila Martina Rychetská.

www.LazneLuhacovice.cz

 

 



Archiv