Menu

Lázeňské vinobraní Hodonín

04. 09. 2020

denni_laznet

12. září 2020 od 13 hodin pořádají Lázně Hodonín Lázeňské vinobraní. Jako každým rokem, tak i letos se tak můžete těšit na slavnosti vína s jarmarkem, cimbálovkou SLOVÁCKO a jeho hosty. Vinobraní s kulturním programem, žehnáním vína a přáním dobré úrody se koná se v areálu lázní. Oficiální zahájení vinobraní bude ve 14 hodin.

Lázně Hodonín leží na jižní Moravě v nádherném prostředí Slovácka. Krásu malebné krajiny dotváří rozsáhlé plochy vinic, listnatých a jehličnatých stromů. Lázně Hodonín jsou typem moderních lázní, poskytujících cílenou léčebnou a rehebilitační péči na vysoké odborné úrovni.

Příroda Hodonín obdarovala vlastním přírodním léčivým zdrojem, a to rozsáhlými zdroji jodobromové solanky, která je řazena mezi nejkvalitnější jodové vody v Evropě.













Lázně Hodonín poskytují cílenou léčebnou a rehabilitační péči s více než čtyřicetiletou tradicí. Vysoká úroveň služeb a léčby je dosažena nejen přírodním léčivým zdrojem, ale také profesionalitou a kvalitou personálu lázní spojenou s využíváním nejmodernějších postupů a metod. Specializují se zejména na léčbu pohybového aparátu s orientací na zánětlivá revmatologická onemocnění, artrózu, vertebrogenní syndromy a Bechtěrevovu nemoc. Zajišťují léčbu dlouhodobých potíží, předoperačních a pooperačních stavů i poúrazovou rehabilitaci. Výborného jména dosáhly lázně v oblasti rehabilitace totálních endoprotéz. Dále se zaměřují na léčbu nemocí kardiovaskulárního systému a neurologických nemocí.

V neposlední řadě jsou vyhledávanou a oblíbenou destinací nejenom k léčbě, ale i relaxaci a poznávání krás místního regionu, a to i díky hodonínskému krytému plaveckému bazénu a letnímu koupališti.

Letos nabízí tří až desetidenní tematické pobyty:

www.laznehodonin.cz



Archiv
for kids