Menu

Las Vegas je zpět!

29. 07. 2021

obrzek2

Destinace slaví obnovení živé zábavy, Las Vegas znovu otevírá 100 procent své kapacity. Dne 1. června se okres Clark, zahrnující metropolitní oblast Las Vegas, vrátil k před-pandemickému provozu zrušením všech nařízení včetně omezení kapacity, zákazu shromažďování většího množství lidí atd.


„Las Vegas je město hotelů a zábavy a s radostí vítáme zpět naše návštěvníky z celých Států,” říká Kate Wik, marketingová ředitelka Las Vegas Convention and Visitors Authority. V tomto okamžiku zatím turisté z většiny cizích zemí do USA nesmí, ale Las Vegas je připraveno přivítat turistky z Evropy, jakmile americká vláda zruší všechna omezení cestovního ruchu.

Las Vegas každý rok představuje svým hostům z celého světa vzrušující novinky. Napínavá podívaná a koncerty světových super hvězd, fantasticky vybavené hotely a nejmodernější trendy stravování jsou stejně tak součástí Las Vegas jako jeho třpytící se světla. A zde je stručný přehled toho, na co se návštěvníci Las Vegas mohou těšit:

Resorts World Las Vegas, napjatě očekávané nové letovisko v Las Vegas, oficiálně otevřelo své dveře veřejnosti 24. června.
Resorts World má 3 500 pokojů pro hosty a apartmánů tří značek Hilton, včetně značky Conrad a Crockfords; víc než 40 restaurací a barů; a divadelní sál s hledištěm pro 5 000 diváků. Nemovitost za 4,3 miliard dolarů nabízí svým hostům a návštěvníkům opravdu mnoho. Diskžokejové Zedd a Tiesto budou pouštět hudbu v nočním klubu Zouk, zatímco Celine Dion, Katy Perry, Carrie Underwood a Luke Bryan budou zpívat jako rezidentní umělci.

V hotelu Resorts World Las Vegasoficiálně otevírá Marigold, nabízející svým hostům sérii americké klasiky v retro prostoru inspirovaném ikonografií starobylého Las Vegas a Palm Springs. Koncepce vytvořená místní firmou Las Vegas Gen3 Hospitality zahrnuje také sesterskou koncepci zvanou Goldies, která hostům předloží domácí pochoutky jako cukrovinky a slané pečivo stejně jako snídaně a obědy přes ulici.

Letovisko Resorts World Las Vegas vyhlásilo debut prvního a jediného pop-up shopu Kardashian Kloset, maloobchodního distribučního střediska internetového obchodu Kardashian-Jenner. Oblíbený internetový obchod nabízí zboží soukromých salonů a široký výběr designových oděvů od sportovních po společenské, včetně obuvi, doplňků a šperků. Bude se jednat o první fyzickou prodejnu Kardashians Kloset, která bude nabízet také jedinečné kousky, které se nedají koupit na internetu.

Další informace naleznete zde.

Debut písničkáře Bryana Adamse v Las Vegas
Držitel GRAMMY, písničkář Bryan Adams bude letos na podzim debutovat ve Wynn Las Vegas na scéně divadla Encore na jediné zastávce ve Spojených státech na svém světovém turné.  Adams zazpívá své slavné písně během šesti večerů od 10. do 20. listopadu. Adams, považovaný za jednoho z nejoblíbenějších živých hudebníků na světě, baví publikum svými energickými vystoupeními, přirozeným jevištním projevem a neuvěřitelným vokálem už víc než čtyři desetiletí. Data jeho vystoupení v divadle Encore jsou uvedena zde.

Představení cirkusu Cirque du Soleil se vrací do Las Vegas
Zábavní skupina Cirque du Soleil potvrdila dlouho očekávaný návrat svých podívaných v rámci další rezidentní série. Po vyhlášení obnovené premiéry svých dvou nejvíce ikonických představení v Las Vegas, „O” a Mystère, cirkus Cirque du Soleil s potěšením potvrzuje provedení své kreace The Beatles LOVE v koprodukci s Apple Corps Ltd. Cirk se vrátí do The Mirage 26. srpna 2021. Show Michael Jackson ONE, představovaná skupinou Cirque du Soleil ve spolupráci se Společností Michaela Jacksona, bude mít obnovenou premiéru v exkluzivní rezidenci Mandalay Bay Resort & Casino 19. srpna 2021. Vstupenky a data představení jsou k dispozici zde.

Legendární restaurace Joëla Robuchona se v Las Vegas opět otevřou v červenci
Vrcholný představitel delikátní francouzské gastronomie se vrátí do Las Vegas. MGM Grand vyhlašuje znovuotevření svých restaurací založených zesnulým legendárním šéfkuchařem Joëlem Robuchonem, k němuž dojde v tomto měsíci. Pověstná destinace, Joël Robuchon – jediná restaurace oceněná třemi hvězdami Michelin – přivítá zpět své hosty 1. července jídelníčkem oslavujícím nejoblíbenější jídla své historie. L'Atelier de Joël Robuchon, kreativní restaurační workshop, otevře své dveře 15. července, aby v experimentech s obyčejnými přísadami vytvářel jídla pro Robuchonovy restaurace nová a neobvyklá, ale zachovávající vrcholnou úroveň tohoto podniku. Další informace naleznete na adrese www.jrobuchon.com/en/restaurants/las-vegas.

Vegas bude ekologičtější - MGM Resorts uvádí do provozu 100MW solární elektrárnu
MGM Resorts International, přední globální bojovník proti změně klimatu, nedávno uvedl do provozu svou 100-megawattovou solární elektrárnu, největší projekt zásobování obnovitelnou energií v oboru hotelnictví. Čistá energie pokrývá dnes až 90 % denní spotřeby energie hotelů MGM Resorts Las Vegas, které se rozkládají na ploše přes 6 milionů čtverečních metrů v rámci 13 areálů a více než 36 000 pokojů na pobřeží Las Vegas, včetně hotelů Bellagio, ARIA, Mandalay Bay, MGM Grand a The Mirage, mimo jiné. Solární instalace zahrnuje 323 000 solárních panelů a její roční produkce energie se rovná roční spotřebě asi 27 000 průměrných amerických domácností. Další informace zde.

Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA)
má na starosti marketing v Jižní Nevadě jako světové turistické a kongresové destinaci a provoz kongresového centra o rozloze téměř 430 tisíc metrů čtverečních Las Vegas Convention Center (LVCC). Posláním LVCVA s jeho téměř 150 000 hotelovými pokoji a 1 300 000 čtverečních metrů konferenčních a výstavních prostor jen v Las Vegas je přitahovat do regionu volnočasové i kongresové turisty. LVCVA vlastní také Kongresovou smyčku Las Vegas, jejíž architektonický návrh vypracovala společnost The Boring Company, a dále rovněž Jednokolejku Las Vegas, nadzemní systém dlouhý 3,9 míle se sedmi zastávkami přes celý koridor letoviska.
Připravil Luděk Hladiš, foto: Megan Blair, Tomasz Rossa, MGM Resorts International.

www.lvcva.com
www.visitlasvegas.com
www.vegasmeansbusiness.com

www.lasvegas.com



Archiv