Související články
Husy - nejen sváteční krmě
Ač po většinu času tvrdě vládne na jídelních lístcích restaurací kachna, poslední čtvrtinu roku ji válcují husy.
04. 11. 2019
25. 03. 2023
17. ročník vzdělávací akce, která je určena pro všechny, kdo mají zájem sledovat novinky v oblasti gastro standardů. Přednášky jsou zaměřeny nejen na legislativní požadavky, ale také na nové trendy v oboru.
Partneři konference představí v předsálí přednáškového sálu své produkty a služby. Hlavním partnerem akce je Orkla Foods, dalšími partnery jsou firmy dodávající kuchyňské technologie, sanitační prostředky či potraviny.
Program
Úvodní slovo (9:30 – 9:40)
1) Aktuální legislativa a jak postupovat při virových nákazách (9:45 – 10:30)
MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D. – hlavní hygienička ČR
2) Kvalita vstupních surovin a mikrobiologické nebezpečí (10:45 – 11:30)
MVDr. Tomáš Brychta, Státní veterinární ústav Jihlava, Oddělení hygieny potravin
3) Moderní trendy v dietách (11:45 – 12:30)
Bc. Květa Krajíčková, Klinická nutriční terapeutka
oběd od 12:30
4) Učíme se hospodařit s energiemi (13:30 –14:15)
Robin Wittke, majitel společnosti SICOTRONIC a Miloš Žáček
5) Jak na stížnosti od zákazníků? (14:25 – 15:10)
Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)
6) Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o ceny (15:25 – 16:10)
Změna programu vyhrazena.
Registrace probíhá na www.konferencehasap.cz
Připravila Jana Hlinecká, Foto: Hasap Consulting.
Související články
Ač po většinu času tvrdě vládne na jídelních lístcích restaurací kachna, poslední čtvrtinu roku ji válcují husy.
04. 11. 2019
Nepřehlédněte
Clarion Congress Hotel Prague 6. dubna 2022
27. 03. 2022