Související články
Pilsner Fest 2019
Oslavte 177. narozeniny ležáku Pilsner Urquell speciálními prohlídkami pivovaru, pivem, jídlem a živou muzikou!
26. 09. 2019
25. 03. 2023
17. ročník vzdělávací akce, která je určena pro všechny, kdo mají zájem sledovat novinky v oblasti gastro standardů. Přednášky jsou zaměřeny nejen na legislativní požadavky, ale také na nové trendy v oboru.
Partneři konference představí v předsálí přednáškového sálu své produkty a služby. Hlavním partnerem akce je Orkla Foods, dalšími partnery jsou firmy dodávající kuchyňské technologie, sanitační prostředky či potraviny.
Program
Úvodní slovo (9:30 – 9:40)
1) Aktuální legislativa a jak postupovat při virových nákazách (9:45 – 10:30)
MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D. – hlavní hygienička ČR
2) Kvalita vstupních surovin a mikrobiologické nebezpečí (10:45 – 11:30)
MVDr. Tomáš Brychta, Státní veterinární ústav Jihlava, Oddělení hygieny potravin
3) Moderní trendy v dietách (11:45 – 12:30)
Bc. Květa Krajíčková, Klinická nutriční terapeutka
oběd od 12:30
4) Učíme se hospodařit s energiemi (13:30 –14:15)
Robin Wittke, majitel společnosti SICOTRONIC a Miloš Žáček
5) Jak na stížnosti od zákazníků? (14:25 – 15:10)
Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)
6) Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o ceny (15:25 – 16:10)
Změna programu vyhrazena.
Registrace probíhá na www.konferencehasap.cz
Připravila Jana Hlinecká, Foto: Hasap Consulting.
Související články
Oslavte 177. narozeniny ležáku Pilsner Urquell speciálními prohlídkami pivovaru, pivem, jídlem a živou muzikou!
26. 09. 2019
Nepřehlédněte
Chystá se dotisk úspěšné kuchařky Eduarda Levého „Sladkovodní ryby, snadno a rychle – zpracování a příprava, recepty“
24. 08. 2018