Menu

KLM rozšiřuje síť destinací o Guanacaste Liberia

13. 04. 2019

KLM rozšiřuje svou síť cílových destinací o Guanacaste Liberia na Kostarice. Se začátkem zimního programu 2019 zařadí společnost KLM přímé lety z Amsterdamu do oblasti na pacifickém pobřeží Kostariky. Létat se do této destinace bude hned čtyřikrát týdně.  Díky mezipřistání v San José je cestujícím umožněno v této destinaci vystoupit, cestovat po Kostarice a odletět na stejnou zpáteční letenku z Guanacaste Liberia zpět do Amsterdamu přímým letem.

costa-rica

KLM plánuje zahájit lety do této nové destinace již 29. října 2019, a to vždy v úterý, pátek, sobotu a neděli. Všechny lety budou fungovat mezi Amsterdam-Schiphol, San José a Guanacaste-Liberia. Cestující budou přepraveni letadlem Boeing 787-9 Dreamliner, který nabízí celkem 30 míst ve World Business Class, 45 míst v Economy Comfort a 219 míst v Economy Class.

·         Let s číslem KL0717 / KL0719 odlétá z Amsterdamu-Schiphol v 11:35 a přilétá do San José (Kostarika) v 17:15 místního času. Odtud odlétá v 19:15 do Guanacaste Libérie, aby dorazil zpět do Amsterdamu v 20:10.

·         Po krátkém 65 minutovém mezipřistání v San José let pokračuje pod stejným číslem přímo do Amsterdamu-Schiphol s odletem z Guanacaste Liberia v 21:15 místního času. Dorazit na Amsterdam-Schiphol by mělo letadlo v 13:20 místního času následujícího dne.

Cestující mohou vystoupit při mezipřistání v San José a odlétat z Libérie na stejnou letenku. Tato možnost vytváří ideální kombinaci pro všechny cestovatele, kteří chtějí objevovat krásnou přírodu Kostariky. Stejně tak cestující odlétající z Kostariky mohou zahájit či ukončit svou cestu v San José nebo Guanacaste v Libérii v obou směrech na stejné letence.

Guanacaste
je druhým největším regionem Kostariky. Tato oblast je známá svou krásnou přírodou a v kombinaci se San José se stává jedinečnou destinací pro dovolenou. Rozprostírá se na severozápadě Kostariky, na břehu Tichého oceánu. Leží přibližně 150 kilometrů od hlavního města San José. Region je známý pro své krásné pobřeží, s klidnými vodami, nedotčenými plážemi a malými ostrovy, které lemují celé pobřeží. Klima v Guanacaste je jedinečné. V regionu se v období od listopadu do dubna nevyskytují téměř žádné srážky, což z této oblasti činí oblíbenou prázdninovou destinaci. Také z hlediska přírody má region co nabídnout. Džungle kolem sopek tvoří nádhernou zelenou kulisu pro turisty a milovníky flóry i fauny. Hlavní město Guanacaste je Libérie s celkovým počtem 60 000 obyvatel. Moderní mezinárodní letiště Guanacaste Liberia se nachází necelých 15 km od nejbližší pláže.

Připravila Lidija Erlebachová.

www.klm.com/home/cz/en

 



Archiv