Menu

KLM Dutch Selfie

09. 08. 2018

KLM Royal Dutch Airlines připravila akci na podporu informovanosti o svém holandském původu, a to ve stylu kultury této přátelské země. V sobotu 4. srpna zahájila dvoutýdenní kampaň pod názvem „KLM Dutch Selfe",  jejíž ústřední postavou je obří dřevák v barvách KLM, který bude po celou dobu kampaně vystaven na Andělu v Praze 5. Cílem je přilákat kolemjdoucí, aby se před obřím dřevákem vyfotili v holandském stylu a fotku nahráli do microsity www.klm-dutchselfie.czdíky čemuž mohou vyhrát výlet do Amsterdamu pro dvě osoby včetně ubytování. Na místě akci v odpoledních hodinách podpoří hosteska v uniformě letušky KLM, která povedené selfie může odměnit upomínkovými předměty, případně poskytnout více informací.

klm-

Čím holandštější foto, tím lépe – dalo by se shrnout přání organizátorů z letecké společnosti KLM. Obří dřevák - jako symbol Nizozemska - v modré barvě KLM bude instalován na dvou místech v Praze 5 během dvou týdnů:
• Od 4.- 9. srpna před stanici "Anděl" metra B, Praha 5
• Od 10. - 19. srpna na náměstí vedle kina CineStar Anděl v Praze 5
Všichni jsou vítáni, aby zapojili kreativitu a smysl pro humor a při focení si užili spoustu zábavy v holandském stylu.  
Fotku je třeba nahrát na microsite www.klm-dutchselfie.cz, sbírat lajky a soutěžit o výlet do Amsterdamu pro dva!
„Holanďané jsou známí svou přátelskou kulturou a my jako holandská firma bychom tento původ rádi zdůraznili. Je možné fotit individuální nebo skupinové selfie, vítáme cokoliv v holandském stylu. Výherce získá zpáteční let do Amsterdamu s KLM a ubytování na dvě noci,“ vysvětluje Jan Kropáček, obchodní ředitel Air France – KLM pro Českou republiku.

Amsterdam – objevte kulturního obra
Holandsko a její klenot – Amsterdam objevíte nejsnadněji letecky, a to se společností KLM Royal Dutch Airlines. Prahu s Amsterdamem spojuje letecká společnost KLM pěti lety denně. Společnost KLM obsluhuje letiště Schipol, které je pátým největším evropským letištěm co do celkového počtu přepravených osob, a je na 14. místě na světě. Počítaje pouze mezinárodní pasažéry, Schipol dosahuje páté příčky na světě. Z letiště Schipol se velmi snadno dostanete do centra města, nejlépe vlakem, jízda trvá přibližně 15 minut. Pro dopravu po městě můžete zvolit pronájem auta. Pokud jste zákazníci věrnostního programu Flying Blue, můžete díky nasbíraným “mílím” využít zvýhodněných cen pronájmu auta nebo ubytování v síti spolupracujících hotelů.  
KLM Royal Dutch Airlines připravila akci na podporu informovanosti o jejím holandském původu, a to ve stylu kultury této přátelské země. V sobotu 4. srpna zahájila dvoutýdenní kampaň pod názvem „KLM Dutch Selfie“, jejíž ústřední postavou je obří dřevák v barvách KLM, který bude po celou dobu kampaně vystaven na Andělu v Praze 5. Cílem je přilákat kolemjdoucí, aby se před obřím dřevákem vyfotili v holandském stylu a fotku nahráli do microsity www.klm-dutchselfie.cz, díky čemuž mohou vyhrát výlet do Amsterdamu pro dvě osoby včetně ubytování. Na místě akci v odpoledních hodinách podpoří hosteska v uniformě letušky KLM, která povedené selfie může odměnit upomínkovými předměty, případně poskytnout více informací. Amsterdam, hlavní město Nizozemska, město krásné architektury, umění, barev, tulipánů, kol a přátelských lidí patří do desítky nejoblíbenějších evropských měst. Procházky, jízda na kole či lodičky na kanálech, nebo kulturní zážitky vás čekají na každém rohu. Staleté kanály, palác Dam, muzeum Van Gogha a Rijksmuseum dýchají historii, zatímco nové muzeum EYE zobrazuje ultramoderní stranu Amsterdamu.

str

O KLM
Již 99 let je KLM průkopníkem leteckého průmyslu, je nejstarší leteckou společností, která stále působí pod svým původním jménem. Jde o jednu z nejpokrokovějších, nejinovativnějších a nejzodpovědnějších leteckých společností. Společnost KLM měla v roce 2017 rekordních 32,7 milionu cestujících. Nabízí svým cestujícím přímé lety do 165 destinací s moderním flotilou více než 160 letadel. Letecká společnost zaměstnává více než 32 000 pracovníků po celém světě. Skupina KLM jako celek přepravila v roce 2017 více než 41 milionů cestujících. Vedle společnosti KLM skupina KLM zahrnuje společnosti KLM Cityhopper, Transavia a Martinair. 
Připravila Lidija Erlebachová.

www.klm.com/home/cz/en




Archiv