Menu

Joon převezme lety z Prahy do Paříže

01. 10. 2018

Mladistvá, inovativní a digitálně naladěná letecká společnost Joon převezme všechny tři lety operované mateřskou společností Air France z Prahy do Paříže. Od příštího léta zavádí také 5 nových destinací s odlety z Paříže.

ustr_f

Od léta 2019 bude letecká společnost Joon létat z Prahy do Paříže třemi lety denně. Tyto lety byly dříve provozovány společností Air France. Na těchto letech bude využívat letadla Airbus A320 a A321, což pro české cestovatele znamená navýšení kapacit na tomto frekventovaném spojení. Nabídka služeb Joon chce oslovit cestovalele zaměřené na digitální komunikaci, flexibilitu ve volbě služeb a zodpovědný přístup k zdravé výživě a životnímu prostředí.

Joon je dceřinou společností aerolinek Air France. Cílí na mladší generaci cestovatelů a tomu přizpůsobila i svou nabídku, například:Nižší ceny, podobné jako u nízkonákladových společností.

Zaváděcí ceny letů mezi Prahou a Paříží začínají od 49 EUR (2500 Kč) za jednosměrnný let včetně letištních poplatků a bez zavazadla k odbavení.  
Image video o Joon naleznete ZDE : https://www.youtube.com/watch?v=rXls9p8um04&feature=youtu.be
Kromě ekonomické třídy nabízí Joon také business třídu s rozšířenými službami. Nabídka zdarma zahrnuje snídani s čerstvým pečivem, plnýohodnotný oběd nebo večeři, nebo drobné občerstvení v kteroukoli jinou denní dobu a široký výběr nápojů včetně šampaňského.
Koktejly v business třídě byly připraveny mistry z Experimental Cocktail Clubu, který má pobočky ve většině světových metropolích.
Od září 2017, kdy společnost Joon zahájila činnost, už přepravila z Paříže-Charles de Gaulle více než dva miliony zákazníků po celém světě. Flotila Joon se skládá z Airbus A320 a A321 na středně dlouhých letech a Airbus A340 na dálkových letech.  V roce 2020 bude mít flotilu 28 letadel Airbus (18 A320 / A321 a 10 A340 / A350). Letadla aerolinek Joon pilotují zkušení piloti mateřské společnosti Air France. V současné době Joon zaměstnává více než 500 lidí.

plak


Nových 5 destinací Joon od léta 2019

Joon od příštího léta také zavede 5 dalších spojení mezi Paříží – Charles de Gaulle a:

         Madridem (Španělsko),

         Manchesterem (Velká Británie)

         Stockholmem (Švédsko)

         Ostrovem Saint-Martin (Nizozemské Antily) a

         Quito (Ekvádor).

 

Počet letů z Paříže denně

Cena letů z Paříže

Madrid

6

Od  49 eur *

Stockholm

4

Od 59 eur **

Manchester

3

Od 39 eur **

 

 

Počet letů z Paříže týdně

Cena letů z Paříže

Saint Martin

3

(pondělí, čtvrtek, sobota)

Od 199 eur **

Quito

3

(úterý, čtvrtek, sobota)

Od 299 eur **

 * Jednosměrná letenka včetně letištních poplatků, bez zavazadel k odbavení.
** Zaváděcí ceny letenek včetně letištních poplatků, bez zavazadel k odbavení.
Připravila Lidija Erlebachová.

www.flyjoon.com



Archiv