Menu

Jižní Čechy jsou čím dál atraktivnější pro teambuildingovou turistiku

23. 08. 2022

Jižní Čechy mají ideální podmínky pro konferenční a zážitkovou turistiku a staly se velmi žádaným místem pro organizaci obchodních setkání a motivačních pobytů. Cílem organizátorů těchto akcí je nabídnout zaměstnancům kromě zajímavého pracovního jednání také to nejlepší z jedinečného regionu a zprostředkování nezapomenutelných zážitků.

„Našich pětašedesát kolegů si připravený a výborně zorganizovaný program na Českobudějovicku naplno užilo a zpětná vazba z jejich strany byla velmi pozitivní. Již se těšíme na další návštěvu,“ říká Dana Zochová, společnost Mondi Bupak, s.r.o. „Na spolupráci s místní turistickou oblastí oceňuji rychlou, otevřenou a strukturovanou komunikaci, a především snahu přetavit naše představy v realitu.“

Strategická poloha při hranicích s Rakouskem a Německem, snadná dopravní dostupnost z hlavního města Prahy, ale i ze sousedního Lince a Vídně, to jsou hlavní předpoklady atraktivní destinace pro kongresovou turistiku a firemní akce. Jižní Čechy nabízejí v této oblasti více než stovka ubytovacích zařízení, které především na Toulavě, v Českém Krumlově a v Českých Budějovicích disponují 72 konferenčními místnostmi.

V předcovidovém roce 2019 se na jihu Čech uskutečnilo celkem 479 konferencí, s celkovým počtem 40 tisíc účastníků. Bavíme se o akcích nad padesát lidí, menších setkání bylo nepočítaně. Kvalita poskytovaných služeb a jejich vysoký standard patří mezi další přednosti regionu. Široké zázemí ubytovacích kapacit, exkluzivní historické prostory, konferenční sály vybavené nejmodernější technikou, profesionalita a zákaznický servis, který dokáže vyjít vstříc individuálním požadavkům, je zárukou hladkého průběhu konference či zážitkového pobytu,“ přibližuje Petr Soukup z Jihočeské centrály cestovního ruchu.

Z akce pořádané v Jihočeském kraji si můžete odnést i nevšední zážitky, a to díky široké škále pestrých doprovodných programů. Vybírat můžete z nepřeberného množství aktivit a unikátních incentivních balíčků zaměřených na zážitky, poznání, zábavu, relax i sport.

Okořeňte si život adrenalinem ve sportovně relaxačním areálu v Hluboké nad Vltavou, projděte se historií v Písku, vyfoťte netradičně svůj tým v krumlovských ateliérech, energii vody v rybnících najděte v půvabné Třeboni nebo vyrazte na kola do nekonečných šumavských lesů. Projeďte se parníkem na Lipně, navštivte táborskou filmovou zbrojnici, nervy uklidněte v České Kanadě nebo na Novohradsku.
Připravila Jana Píchová.

www.jiznicechy.cz
www.jccr.cz



Archiv
for kids