Související články
Je česká kuchyně sexy?
03. 10. 2019
V rámci odborného programu GastroTour veletrhu For Gastro&Hotel v Praze Letňanech proběhne pod záštitou projektu Czech Specials dne 12.10.2019 od 11.00 v Hale 2D diskuzní stůl na téma:
Je česká kuchyně sexy?
Diskutovat na téma přítomnosti i budoucnosti české kuchyně přijdou ti, kteří česká jídla velmi dobře vaří, i ti, kteří o české kuchyni píší, ale také ti, kteří zkoumají její kořeny. Těšit se můžete na šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka z michelinské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfkuchaře Petra Hajného z vynikající restaurace Zas a Znova, šéfkuchaře vyhledávané restaurace Chládek Zahradnické centrum, Karla Nováka. Svými postřehy do diskuze přispěje i dlouholetý komentátor české gastronomické scény Milan Ballík a docent Jan Hán z Vysoké školy hotelové v Praze, která se podílí na řešení výzkumného projektu Kulinární dědictví českých zemí. Moderátorem bude Tomáš Kalina, organizátor Symposium Culinary Prague.
Zajímá vás česká kuchyně? Přijďte se i vy zapojit do diskuze a říct svůj názor na současný stav a budoucnost české národní a regionální kuchyně, podělit se s ostatními o svoje zkušenosti!
Připravila Maria Horníková.
Nepřehlédněte
Přežije cestovní ruch kompetenční lobotomii?
Nechceme, aby v blízké budoucnosti turisté jezdili pouze do Prahy a Českého Krumlova. Zhodnocovat obrovský potenciál cestovního ruchu regionů Čech, Moravy a Slezska,...
26. 08. 2019