V rámci odborného programu GastroTour veletrhu For Gastro&Hotel v Praze Letňanech proběhne pod záštitou projektu Czech Specials dne 12.10.2019 od 11.00 v Hale 2D diskuzní stůl na téma: Je česká kuchyně sexy? Diskutovat na téma přítomnosti i budoucnosti české kuchyně přijdou ti, kteří česká jídla velmi dobře vaří, i ti, kteří o české kuchyni píší, ale také ti, kteří zkoumají její kořeny. Těšit se můžete na šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka z michelinské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfkuchaře Petra Hajného z vynikající restaurace Zas a Znova, šéfkuchaře vyhledávané restaurace Chládek Zahradnické centrum, Karla Nováka. Svými postřehy do diskuze přispěje i dlouholetý komentátor české gastronomické scény Milan Ballík a docent Jan Hán z Vysoké školy hotelové v Praze, která se podílí na řešení výzkumného projektu Kulinární dědictví českých zemí. Moderátorem bude Tomáš Kalina, organizátor Symposium Culinary Prague.
Zajímá vás česká kuchyně? Přijďte se i vy zapojit do diskuze a říct svůj názor na současný stav a budoucnost české národní a regionální kuchyně, podělit se s ostatními o svoje zkušenosti! Připravila Maria Horníková.
Lázně Luhačovice jsou krásné, malebné a léčivé v každé roční době. Vždy znovu a znovu okouzlují návštěvníky rozmanitou architekturou, krásným okolím a...