Menu

Jaro ve středních Čechách se ponese ve znamení soutěží

07. 03. 2022

Jaro ve středních Čechách se ponese ve znamení soutěží. Středočeská centrála cestovního ruchu připravila na celé jaro sérii soutěží o zajímavé ceny, mezi nimiž bude například týdenní pobyt v Zahrádeckém dvoře nedaleko Sedlčan, dvoudenní pobyt na ranči Jestřebice, piknik na zámku Loučeň, vstupy do různých výletních cílů i věcné ceny. Soutěže budou probíhat vždy od čtvrtka do neděle na facebookovém profilu Střední Čechy.

Soutěž bude vyhlášena každý čtvrtek vždy v 17.00 hodin a zúčastnit se jí bude možné až do nedělních 23.59 hodin příslušného týdne. V pondělí se následně vyhlásí výherce. Pro účast v soutěži stačí sledovat facebookový profil Středních Čech @DestinaceStredniCechy a následně – dle aktuálních instrukcí – buď zodpovědět soutěžní otázku anebo například sdílet vlastní zážitky z návštěvy středních Čech.

Na výherce čekají zajímavé ceny, které věnovali partneři jednotlivých organizací destinačního managementu ve středních Čechách. Ve hře je například piknik na zámku Loučeň, vstupy na hrady, zámky a další zajímavé výletní cíle, regionální produkty, a dokonce i týdenní pobyt ve venkovské chalupě Zahrádecký dvůr, kde lze strávit příjemnou dovolenou s celou rodinou, anebo dvoudenní pobyt na ranči Jestřebice. Vyhrát bude možné také věcné ceny s motivy ze středních Čech i řadu publikací, jako například Můj výletník Českým rájem, knihu Českem od severu k jihu: Stezka středozemím a další.

„Naším cílem a motivací k přípravě soutěží byla nejen podpora turismu ve středních Čechách, ale také pobídka našich sledujících k větší aktivitě na sociálních sítích. V současné době náš facebookový profil sleduje téměř 54 tisíc lidí, mnozí z nich se k nám přidali po loňském úspěšném projektu Cestuj srdcem, a komunita obdivovatelů středních Čech se i nadále rozrůstá,“ doplňuje Karolína Kratochvílová, projektová manažerka Středočeské centrály cestovního ruchu.
Připravila Linda Dlouhá.

www.strednicechy.cz
www.centralbohemia.cz
www.facebook.com/…trednicechy/    

#VisitCentral­Bohemia



Archiv