Menu

I muži si zaslouží hýčkání

13. 12. 2022

Rituál silná energie pro mužskou pleť doplněný masáží ze santalového dřeva a přírodní uhličitou koupelí… to jsou wellness procedury určené pro muže, neboť i oni si zaslouží hýčkání! Od ledna 2023 si tak pro pánské hosty ve Spa & Wellness hotelu Alexandria připravili pobyt na prodloužený víkend, kam mohou vyrazit sami, s partnerem, kamarádem, ale klidně i s manželkou.

„Vzhledem ke stále vzrůstající oblibě mužského pokolení o péči o sebe sama jsme do nabídky hotelu Alexandria zařadili také Pobyt nejen pro muže. Jeho součástí je 50minutový rituál, který zahrnuje čištění pleti, teplý zábal obličeje, masáž hlavy, obličeje, šíje a trapézových svalů a zábal včetně masáže rukou. Kromě rituálu je pak čeká také masáž olejem ze santalového dřeva, přírodní uhličitá koupel a nechybí samozřejmě ani volný vstup do wellness a fitness centra,“ popisuje Ing. Miroslav Procházka, ředitel Spa & Wellness hotelu Alexandria**** společnosti Lázně Luhačovice, a.s., který dodává: „Máme samozřejmě připravené i procedury pro ženy, pokud by se je pánové rozhodli vzít s sebou. Těšit se mohou na masáž olejem z lístků růží, obličejový spa rituál a hydromasážní koupel s barevnou terapií.“

Prodlouženě víkendové wellness zahrnuje také degustaci prvotřídních rumů sladěných s atmosférou místní Francouzské restaurace. Po takovém prodlouženém víkendu se domů vrátíte jako vyměnění!
Připravila Martina Rychetská.

www.lazneluhacovice.cz
 



Archiv