Menu

FOR INDUSTRY 15. – 18. května 2018

14. 02. 2018

Více veletrhů - více obchodních příležitostí pro prodejce strojů. Firmy, které si již vyzkoušely, jak rozsáhlé obchodní příležitosti přináší pravidelná účast na strojírenských veletrzích, často stojí před rozhodnutím, kterých veletrhů se zúčastnit. Zvažují finanční náklady, časovou náročnost, zátěž pro management i strategie, které souvisí s novými modely vystavovaných strojů a technologií. Často se zabývají otázkou, kolika veletrhů se zúčastnit. Jeden veletrh, dva nebo tří? Řada firem má zaběhlou rutinu, která spoléhá na podzimní období, které bývá z obchodního hlediska nejaktivnější částí roku. Ukazuje se však, že i jarní měsíce mohou nabídnout významné obchodní příležitosti k rozsáhlejším prodejům strojů a zařízení, a tím i k zvýšení profitu firmy. 

Doba se zrychluje
Zákazníci mění zvyklosti. V minulosti strojírenské firmy řešily nákupy strojů spíše v druhé polovině roku, ale doba se změnila. Současné firmy musí být velmi flexibilní. Průmysl vykazuje dynamický růst a firmy čelí nedostatku kvalifikovaných pracovníků. Nastupují naléhavé požadavky na automatizaci, robotizaci a aktuálním tématem se stává Průmysl 4.0. Úspěšný je ten, kdo dokáže vyrábět chytřeji, rychleji a levněji. Toho lze jen obtížně dosáhnout se zastaralým vybavením. To je velkou příležitostí pro dodavatele strojírenských technologií. Prodejci strojů a technologických zařízení pro strojírenský průmysl se přizpůsobují této dynamice a hledají způsoby, jak zákazníkům nabídnout svoje produkty, resp. jak se účinněji podílet na modernizacích výrobních technologií, a to nejlépe v průběhu celého roku.

Vystavujte na jaře v Praze
Pražský veletrh FOR INDUSTRY nabízí přesně to, co potřebují obě strany. Prodejcům strojů nabízí obchodní příležitost ve správném období, za příjemné náklady a ve velmi výhodné lokalitě. Zájemcům z řad strojírenských firem zase umožňuje nečekat na druhou polovinu roku a řešit svoje potřeby v době progresivního vývoje aktuálně. Porovnávat nabídky, srovnávat přímo na místě, komunikovat s odborníky, ujasnit si možnosti a perspektivy, operativně řešit dodací podmínky a podrobnosti kupní smlouvy. V loňském roce se FOR INDUSTRY etabloval jako sebevědomý a úspěšný veletrh, kde vystavovaly významné české a mezinárodní firmy a kde se konalo i několik světových premiér strojů. Účast ze strany vystavovatelů, kterých bylo 233, na tomto veletrhu překonala minulé ročníky a jednoznačným úspěchem byly i konference Setkání lídrů českého exportu, která se bude konat i v letošním roce (15. 5. 2018) pod názvem Setkání lídrů českého průmyslu a exportu.

Vystavujte na FOR INDUSTRY 2018
Zúčastněte se pražského veletrhu FOR INDUSTRY 2018 a nabídněte svým zákazníkům a odborné veřejnosti svoje produkty spolu s významnými dodavateli strojů a technologií, kteří se již zaregistrovali! Budete vystavovat ve společnosti evropských i světových lídrů v oblasti strojírenských technologií. Na FOR INDUSTRY 2018 budou mezi jinými vystavovat i tyto firmy: Tajmac ZPS, Sandvik Coromant, Taima, Wemac, Rexim, Style CNC Machines, DEOM s.r.o., M&B Calibr, ACD Czech s.r.o., DREKOMA.

ENERGO SUMMIT – vrcholná událost energetického sektoru
ENERGO SUMMIT 2018, proběhne druhý den veletrhu, tj. 16.5.2018 v Kongresovém sále a je koncipován jako platforma pro odbornou diskusi k otázkám dalšího rozvoje energetiky v ČR i EU. Hlavním tématem je nová energetika se spotřebitelem v centru, především s ohledem na obnovitelné zdroje energie a energetickou účinnost.
PRO TOP MANAGEMENT PRŮMYSLOVÝCH FIREM,  FIREM, STÁTNÍ SPRÁVU A VYSOKÉ ŠKOLY JE VSTUP ZDARMA! Registrovat se můžete již nyní na www.energosummit.cz Vzhledem k omezenému počtu doporučuje organizátor si rezervovat místo včas. 

Sháníte zaměstnance? Buďte součástí FOR JOBS
Na nedostatek technických pracovníků si stěžuje většina výrobních podniků. Právě proto vznikla dvoudenní doprovodná akce veletrhu FOR INDUSTRY s názvem FOR JOBS (15. – 16. květen 2018), která má za cíl propojit nabídku volných pracovních míst v technických oborech, cílovou skupinu odborných návštěvníků veletrhu FOR INDUSTRY a také tradiční spolupráci se studenty technických směrů SŠ a VŠ. Mezi přihlášenými jsou např. Úřad práce, Elmep, Aero Vodochody, ČEZ. Více na www.forjobs.cz.
Registrujte se ještě dnes. Přihlášku naleznete na www.forindustry.cz
Připravila Martina Prouzová.

www.forindustry.cz



Archiv
for kids