Menu

Dominikánská republika získala ocenění za nejlepší destinaci

18. 06. 2019

Dominikánská republika získala ocenění za "Nejlepší destinaci Latinské Ameriky“. Ocenění PriceTravel Trophy každý rok uděluje největším představitelům cestovního ruchu mexická cestovní kancelář PriceTravel Holding. V tomto sedmém ročníku, země převzala uznání za vynikající růst ve všech prodejních kanálech cestovních agentur. Podle turistického měřítka Ministerstva cestovního ruchu v průběhu prvního trimestru roku 2019 vzrostla návštěvnost turistů o 37,2% v porovnání se stejným obdobím roku 2018.

„Velmi nás těší výsledky, kterých jsme dosáhli. V průběhu roku 2018 jsme neustálé pracovali na nárůstu turistů navštěvujících destinace Dominikánské republiky. V roce 2019 rovněž pokračujeme ve vzestupném trendu a to díky podpoře všech našich spojenců ze sektoru cestovního ruchu, kteří vsadili a věřili v potenciál tohoto předního dominikánského trhu.“ řekla Leila Boasier Budecker, ředitelka Národního turistického úřadu Dominikánské republiky.

Každý rok, společnost PriceTravel Holding, přiznává cenu PriceTravel Trophy, kterou uděluje svým nejlepším obchodním partnerům ze sektoru cestovního ruchu, s cílem podpořit vysokou úroveň kvality, vyjádřit uznání za odvedenou práci svým vedoucím představitelům a podnítit konkurenceschopnost v tomto odvětví.

„Je mi ctí, že mohu ocenit vynikající práci v odvětví cestovního ruchu. V PriceTravel Holdingu jsme velmi potěšeni a hrdí na to, že můžeme předávat tyto ceny našim přátelům a obchodním partnerům, s nimiž spolupracujeme ruku v ruce, den za dnem, abychom nabízeli to nejlepší našim společným zákazníkům.“ řekl Pablo Castro, ředitel marketingu a vztahů s dodavateli z PriceTravel Holdingu. Je třeba poznamenat, že v tomto ročníku PriceTravel hodnotil více než 6 tisíc hotelů, dodavatelů a destinací podle prodeje z roku 2018.
Připravil Národní turistický úřad Dominikánské republiky.

www.godominicanrepublic.cz

 



Archiv