Menu

Do lázní výhodněji!

29. 09. 2022

kd_3

Chcete mít v této nejisté době alespoň nějakou jistotu? Rádi byste preventivně podpořili své zdraví? Pak vás možná zaujme možnost objednání léčebného, relaxačního nebo wellness pobytu v lázních se slevou FIRST MINUTE. I když se totiž cítíte dobře, lázeňské pobyty v Lázních Luhačovice, a.s. jsou jednou z vhodných forem aktivního předcházení nemocí. 


„Stále víc pozorujeme vzrůstající zájem veřejnosti o prevenci v oblasti zdraví. Pro všechny, kteří chtějí pro své zdraví udělat něco navíc, jsme podobně jako v minulých letech připravili na podzimní období oblíbenou akci na předprodej pobytů na příští rok s výraznou slevou až 20 %. Až do 20. prosince bude možné vybírat ze široké škály ubytování a termínů. Ostatní akční a last minute nabídky v roce 2023 se budou vztahovat už jen na úzký výběr pobytů. Tato sleva často motivuje naše hosty k nákupu pobytu, kterým pak obdarují své blízké. Navíc garantujeme bezplatnou změnu termínu nebo vrácení peněz,“ popisuje Ing. Jiří Dědek, MBA, generální ředitel společnosti Lázně Luhačovice, a.s.

Hýčkejte své tělo na maximum…
Pokud byste raději zvolili relaxaci ve formě wellness, zvýhodněný pobyt můžete pořídit také ve Spa & Wellness Hotelu Alexandria****. „V rámci pobytů zaměřených spíše na relaxaci a odreagování jsou k dispozici jak lázeňské služby ve formě uhličitých koupelí, tak i wellness procedury, spa rituály, venkovní whirlpooly či vstup do fitness centra,“ doplňuje Ing. Jiří Dědek, MBA z Lázní Luhačovic, a.s. Tím to ale nekončí! Využít můžete také slevy na procedury či ušetřit nějakou tu korunu na výletech nebo lázeňském kulturním životě, který se se všemi oblíbenými festivaly do Luhačovic pomalu ale jistě vrací!

Lázně Luhačovice, a. s.
jsou jedny z největších lázeňských zařízení v České republice s více než třísetletou tradicí. Přírodním léčivým zdrojem Lázní Luhačovice, a. s. je minerální voda s unikátním obsahem minerálů a vysokým obsahem oxidu uhličitého. Zaměřují se především na léčbu dýchacích onemocnění, a to u dospělých i dětí.
Připravila Martina Rychetská.

www.lazneluhacovice.cz
 



Archiv