Menu

Buďte součástí veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR 2022

09. 05. 2022

V novém podzimním termínu se od 20. do 23. října 2022 na brněnském výstavišti odehraje další ročník mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR. Letos poprvé se oba veletrhy budou konat společně s mezinárodní výstavou karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno, která patří mezi nejvýznamnější akce svého druhu ve střední Evropě.
    
Veletrhy GO a REGIONTOUR jsou efektivním místem pro setkávání profesionálů v cestovním ruchu. Účastní se jich zástupci regionů Česka, tuzemské i zahraniční cestovní kanceláře i další odborníci. Díky zajímavému doprovodnému programu jsou veletrhy atraktivní také pro širokou veřejnost.
 
Prezentujte se na veletrzích GO a REGIONTOUR. Podmínky výhodné účasti a přihlášku najdete ZDE
 
Turistika v regionech
Zájem o cestování a trávení dovolené v českých regionech roste. Veletrhy GO a REGIONTOUR jsou tedy vhodnou platformou, jak domácím i zahraničním turistům představit krásy a atraktivní místa Česka. Připravuje se také odborný program zaměřený na aktuální témata jako udržitelný cestovní
                                                                                                         ruch nebo digitalizace v cestovním ruchu.

Propojení s Caravaningem Brno
Letošní novinkou bude souběžné konání s veletrhem Caravaning Brno. Díky tomuto spojení budou mít vystavovatelé možnost oslovit více zákazníků, kteří se aktivně zajímají o cestování nejen v Česku, ale i okolních zemích. Cestovatelé s obytným vozem nebo karavanem navíc zpravidla zůstávají v regionech více nocí a jsou tak důležitou součástí cestovního ruchu. Na Caravaningu Brno najdete i nabídku vybavení pro cestování a kempování. Chystají se také oblíbené cestovatelské přednášky.
Připravily Veletrhy Brno.

Aktuální informace o přípravách veletrhů



Archiv