Menu

0utdoorová hra Divadla Spejbla a Hurvínka

19. 12. 2020

Dřevění herci Divadla S+H chtějí potkat své fanoušky i v této době, a tak přichází s outdoorovou hrou pro malé i velké. Zároveň divadlo připravilo vánoční expozici. Na své majitele také čekají dárkové poukázky a další dárky „od Spejblů“.

Outdoorová hra "Člobrdění s Hurvínkem aneb zachraňme Máničku!"
Speciální pátrací hru ulicemi Dejvic připravili v Divadle S+H primárně pro děti předškolního věku a žáky prvního stupně za doprovodu rodičů či prarodičů. Zúčastnit se však může každý, kdo si rád hraje! A co se bude dít? Účastníci se setkají s Hurvínkem a pomohou zachránit uvězněnou Máničku. Zároveň se každý účastník hravou formou dozví něco zajímavého i o historii Dejvic. Tedy čtvrti, kde sídlí domovská scéna Divadla Spejbla a Hurvínka, která stejně jako pan Spejbl oslavila 100. narozeniny. Na zdolání trasy si vyčleňte zhruba hodinu a půl. Vše potřebné se dozvíte na startu. Čekáme na vás již 19. prosince a dále pak 20., 29. a 30. prosince 2020. Vstupenky na Člobrdění můžete zakoupit za 70 Kč v pokladně divadla.

Kde jinde pořídit vánoční dárky, než u Spejbla a Hurvínka 
V pokladně Divadla S+H si lze také zakoupit „dárkové vstupenky“. Cena za jeden poukaz je 220 Kč a je možno objednat si jich libovolný počet. Poukaz lze vyměnit za vstupenku na rodinné víkendové představení nebo za vstupenku na představení pro dospělé. Platnost nově zakoupených kupónů bude prodloužena až do konce příští divadelní sezóny, tedy až do června 2022! V pokladně také seženete drobné upomínkové předměty, které mohou sloužit jako milý dárek. 

Pokladna je otevřena vždy od 10.00–17.00 hodin:
út 15. 12. / st 16. 12. / čt 17. 12. /pá 18. 12. / so 19. 12. / ne 20. 12. / po 21. 12. / út 22. 12. / út 29. 12. / st 30. 12. 

Vánoční strom Spejbla a Hurvínka může ozdobit každý z nás 
Pro vánoční atmosféru v okolí divadla instaluje Divadlo S+H k bronzové lavičce se sousoším Spejbla a Hurvínka vánoční stromeček, který mohou okolojdoucí sami dozdobit, přičemž z divadelní vitríny jim mávají loutky Hurvínka, Máničky a Žeryka v dekoracích ze hry Hurvínkův Mikuláš.

Hurvínek a nezvaný host 
Začaly přípravy na novou hříčku pro děti od autorů Mikiho Kirschnera a Jany Kubíčkové „Hurvínek a nezvaný host“, která by měla mít premiéru v únoru 2021. Představte si, že u vás jednoho dne zaklepe nezvaný host. Nejenže je nezvaný, ale navíc je úplně jiný než kdokoliv a cokoliv, co znáte. A to se přesně stane u Spejblů. Z ničeho nic u nich bydlí Člunozobec a Spejbl s Hurvínkem jsou rázem podnájemníci ve vlastním bytě. Člunozobec všechno ví, všude byl a neplatí na něj žádné logické argumenty, se kterými na něj Spejbl vyrukuje. Zato Hurvínek, ten si ví vždycky rady, na něj je i Člunozobec krátký, anebo je to naopak?
Připravila Darina Miklovičová, foto Radovan Janouschek.

www.spejbl-hurvinek.cz
www.facebook.com/DivadloSH
twitter.com/HurvinekSpejbl
www.instagram.com/divadlosh

  



Archiv
for kids