Související články
Barman a nápoje hezkých chvilek 4
Receptury si každý zájemce o přípravu drinku může přečíst sám a je na něm, z čeho bude míchat a jak úzkostlivě bude dodržovat...
18. 12. 2017
23. 02. 2022
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava uspořádala 18. 2. 2022 pro vybraná odborná učiliště, střední školy a další zařízení zabývající se přípravou budoucích odborníků regionální kolo soutěže ZLATOVAR CUP OPAVA. Cílem soutěže je rozšířit si vědomosti v oblasti nápojové gastronomie a poměřit své dovednosti s budoucími kolegy v oboru.
Střední školu společného stravování školu Ostrava-Hrabůvka reprezentovali tři studenti z druhého ročníku oboru Hotelový a restaurační provoz. Vědomostní test o pivu, načepování a servis piva zvládl Denis Willert, Jan Teichmann, Kryštof Komjathy excelentně a jako tým vybojovali 1. místo. A v jednotlivcích se jim taktéž dařilo. V konkurenci 24 soutěžících z 8 škol se Denis Willert umístil na 1. místě.
Připravila Hana Schwarzová.
www.ssss.cz
www.zlatovar.cz
https://sshsopava.cz
Související články
Receptury si každý zájemce o přípravu drinku může přečíst sám a je na něm, z čeho bude míchat a jak úzkostlivě bude dodržovat...
18. 12. 2017
Nepřehlédněte