Menu

Z lyží rovnou do wellness

23. 01. 2020

Co vznikne, když spojíte saunový svět v opravdové důlní štole a nejdelší sjezdovku v České republice? Neodolatelný tip na zimní relaxaci po promrzlém dni na svahu! Finská sauna s topidlem v podobě důlního vozíku, parní sauna, odpočívárna s krbem, venkovní bylinková ochlazovna, ale i plavecký bazén a tobogán… k tomu všemu vás zavede bezmála tříkilometrová trať z vrcholu Klínovce až do jedinečného aquacentra Agricola s opravdovým saunovým dolem v Jáchymově!

saunovy_dul_agricola_finska_sauna_foto_zdroj_lazne_jachymov

„Při navrhování aquacentra se saunovým dolem byli jeho tvůrci inspirováni nejen krušnohorskou přírodou, ale především hornickou tematikou, která k Jáchymovu neodmyslitelně patří,“ uvádí MUDr. Eduard Bláha, generální ředitel lázeňské společnosti sdružující Lázně Luhačovice, a.s. a Léčebné lázně Jáchymov, a.s., a pokračuje: „Centrum s různými možnostmi relaxace a zábavy se stalo přirozeným spojovacím můstkem mezi lázněmi a lyžařskými středisky. Lázně Jáchymov jsou totiž od nástupní stanice na Klínovec vzdáleny jen dva kilometry, přičemž velkou výhodou je dobrá dopravní obslužnost, a to včetně pravidelné přepravy skibusy.“

 

Ještě něco pro zdraví! Lázeňské centrum Agricola je navíc spjato s přilehlým lázeňským hotelem Astoria, který nabízí nejen možnost aktivní dovolené, ale i léčebné pobyty, takže si opravdu každý najde to, co právě potřebuje.
Připravila Martina Rychtecká.

www.laznejachymov.cz

Výsledek obrázku pro lázně jáchymov logo



Archiv
for kids