Menu

SwissHouse ve výběru Amazing Places

20. 03. 2019

Boutique Hotel SwissHouse v Mariánských Lázních, v jehož zdech v minulosti spatřila světlo světa první čokoládová lázeňská oplatka, se stal v loňském roce součástí výběrového klubu nejlepších českých ubytovacích zařízení na webových stránkách AmazingPlaces.cz. Vybrané hotely a pensiony spojuje jednoduchá myšlenka: „Co kdybyste nemuseli za skvělými službami, pohodlím a krásou jezdit do zahraničí?” A jak píší autoři: „Není hotel jako hotel. Vyberte si z těch, které mají všechno: skvělý personál, krásné prostředí, wellness i fantastické jídlo.”
„Jsme opravdu pyšní, že naše služby oceňuje stále rostoucí množství hostů i partnerů. Projekt AmazingPlaces.cz navíc patří k těm, které sami dlouhodobě sledujeme, a tak nás o to více těší, že jsme nyní jeho součástí,“ říká David Folprecht, jednatel Boutique Hotel SwissHouse.
Ve SwissHouse v loňském roce pokračovala revitalizace hotelových prostor a tak se ve všech pokojích objevily designové tolomeo lampičky Artemide, nové
smart televize i lednice a v několika pokojích byly zbudovány nové koupelny. Ve zrekonstruovaném spa oddělení čekají nově na hosty pohodlné župany s logem hotelu. Hoteloví kuchaři (Martin Fehnl a Václav Černý, držitel ocenění Grand Restaurant) vaří v nově vybavené kuchyni a každou 1. neděli v měsíci připravují speciální degustační menu (více o akcích se dozvíte zde). Loňský rok přinesl také nově zrekonstruovaný bar a nové pohodlné lavice do lobby. Mimo to mohou hoteloví hosté na parkovišti využít elektro nabíječku pro dobíjení aut. Oblíbenost hotelu a spokojenost hostů s poskytovanými službami dokládá také certifikát Booking.com s hodnocením 9,0 a nominace hotelu SwissHouse mezi TOP nejkrásnějšími místy České republiky za rok 2018 podle týdeníku Euro ve spolupráci s projektem Amazing Places.
Připravil Ondřej Hampl.

www.swisshouse.cz/cz

lodkow
 



Archiv
for kids