Menu

Světová beachvolejbalová špička se představí na Mentholka Super Cupu

23. 05. 2019

Hlavními hvězdami bude jednoznačně brazilský pár Saymon Santos / Gustavo Carvalhaes nebo loňští vítězové ze Slovinska Jan Pokersnik / Nejc Zemljak. Z českých reprezentantů vicemistryně Evropy Michala Kvapilová s Michaelou Kubíčkovou a čerství účastníci mistrovství světa a aktuálně 15. pár světa David Schweiner s Ondřejem Perušičem. Finálové zápasy jsou na programu v neděli odpoledne.Pražané se mohou i letos těšit na nejlepší české reprezentanty, ale i na další beachvolejbalové páry z evropských zemí. Mezinárodní turnaj nejvyšší kategorie Super Cup 2019 se odehraje v areálu Beachklubu Ládví ve dnech 24. – 26.5.2019. Hrací systém zaručí divákům mnoho kvalitních zápasů.
Pražského turnaje se letos zúčastní rekordní počet zahraničních párů. Patří mezi ně například brazilský pár Saymon Santos / Gustavo Carvalhaes, kteří v loňské sezoně získali stříbrnou a bronzovou medaili na 4* turnajích. Dalším přihlášeným párem jsou loňští vítězové Super Cupu Jan Pokersnik / Nejc Zemljak ze Slovinska. Dále se účastní například dvojice se Srbska Djordje Klasnic/ Milos Milic, Rakouska Georg Köstler / Marian Klaffinger a Jižní Afriky Leo Williams s Robertem Kufou.
Nebude nouze ani o české reprezentanty v čele s Michalou Kvapilovou a Michaelou Kubíčkovou, loňskými mistryněmi České republiky a nejlepším českým mužským párem David Schweiner, Ondřej Perušič, kteří se čerstvě nominovali na Mistrovství světa a aktuálně jsou na 15. místě ve světovém žebříčku.
Souběžně s hlavním turnajem proběhne v areálu i superfinále a vyhlášení nejlepších týmů pražské juniorligy, které se účastní ve 12 kategoriích přes 600 hráčů a hráček ve věku od 8 do 22 let.

Vstupné na turnaj činí 200 Kč. Díky podpoře hlavního města Prahy bude na turnaj rozdáno přes 3000 vstupenek zdarma prostřednictvím Praha Sportovní a přes pražské beachvolejbalové kluby. Na webových stránkách zadáte speciální promokód, který vám umožní získat vstupenky zdarma. Kompletní informace a harmonogram turnaje naleznete na https://beachklubladvi.cz/news/super-cup/.

www.beachklubladvi.cz



Archiv
for kids