Menu

Ras Al Khaimah se připravuje na Mistrovství světa ve fotbale 2022

16. 11. 2022

Emirát Ras Al Khaimah je připraven uvítat fotbalové fanoušky a umožnit jim shlédnout zápasy mistrovství světa ve fotbale 2022 v atmosféře Arabského poloostrova. Prvotřídní hotely v Ras Al Khaimah nabídnou svým hostům živou zábavu, exkluzivní soutěže, tematická menu a denní nápojové speciality s cílem zpestřit jim sledování jejich oblíbených týmů.

Hampton by Hilton, Al Marjan Island
K sledování  zápasů mistrovství světa ve fotbale 2022 je jedním z nejlepších sportovních zařízení v Ras Al Khaimah  restaurace CLAW BBQ RAK, která je inspirována americkými bistry a nachází se v největším Hamptonu by Hilton na světě. V CLAW BBQ RAK o rozloze 1.100 m2 je k dispozici čtyřicet padesátipalcových vnitřních obrazovek a spolu se třemi venkovními a dvěma obrovskými vnitřními a venkovními LED obrazovkami umožní nerušené sledování přenosů. CLAW BBQ RAK bude vysílat tři různé zápasy najednou. Během fandění si hosté mohou pochutnat na grilovaných specialitách a mezi zápasy se o zábavu postará Live DJ. K dispozici bude i zábava ve formě šipek, kulečníku, stolního fotbalu nebo jízda na rodeovém trenažeru. Od 21. listopadu do 18. prosince si každý dospělý návštěvník může zakoupit vstupenku na stadion CLAW BBQ v hodnotě 100 AED a zajistit si tak místa ke sledování zápasů.Hodnota vstupenky se dá uplatnit jako voucher na jídlo a nápoje.

Mövenpick Resort Al Marjan Island
Nově otevřený pětihvězdičkový resort se může pochlubit nerušeným výhledem na vody Arabského zálivu – ideální místo pro rodiny, které si mohou během mistrovství světa ve fotbale odpočinout a užít si dokonalý ostrovní zážitek. K dispozii jsou prostorné pokoje, apartmány nebo vily na pláži s možností užít si všechno dění v moderní brasserii a baru Boons. Během mistrovství hotel nabízí speciální cenu za pokoj, která zahrnuje garantovaný stůl v restauraci Boons. Boons se může pochlubit nejen jednou z největších obrazovek v Ras Al Khaimah, ale nabízí hostům také spoustu vnitřních i venkovních posezení s živou zábavou mezi zápasy a samozřejmě spoustu zajímavých speciálních nabídek a nápojových balíčků. Využít je například možné 90ti minutový neomezený balíček Beer & Wings za 249 AED na osobu,

InterContinental Mina Al Arab
Pětihvězdičkový hotel se nachází na třpytivém pobřeží ostrova Hayat a kombinuje idylický ostrovní styl života s vřelou pohostinností regionu. Resort je sám o sobě gastronomickou destinací a nabízí široký výběr restaurací. Za zábavou a fotbalovou atmosférou v den zápasu mohou hosté zamířit do baru NoHo Bar & Grill, inspirovaného uměleckými ulicemi severního Houstonu v New Yorku a sledovat zápasy na dvou obrazovkách a pochutnat si na tématicky laděných specialitách a napojích. Vychutnat si mohou například limitovanou edici Nation's Basket, speciální talíř servírující pokrmy inspirované zúčastněnými zeměmi v kombinaci s osvěžujícím pivem.  Během zápasů je možné využít  slevu 15 % na jídlo a nápoje.  Bar & Grill NoHo je otevřen denně od 13:00 do 02:00 hodin.
Připravili Luděk Hladiš a Kateřina Lamačová. 

http://rakcalendar.ae
https://corporate.visitrasalkhaimah.com
https://visitrasalkhaimah.com/
www.facebook.com/VisitRasAlKhaimah/
www.instagram.com/visitrasalkhaimah/
www.youtube.com/user/VisitRasAlKhaimah 
www.linkedin.com/company/ras-al-khaimah-tourism/

 

 

 


Archiv