Související články
Lidé se čím dál více vracejí k českému tradičnímu
Na spolupráci s regiony Slezska, Moravy a Čech klade agentura CzechTourism velký důraz a projekt Czech Specials je jedním z projevů tohoto...
20. 11. 2018
11. 02. 2022
Střední škola společného stravování Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace, slaví úspěch! Skvělým výkonem ji reprezentovala žákyně 2. ročníku oboru Cukrář Julie Černeková v 7. ročníku celorepublikové soutěže cukrářů Podbeskydský ještěr.
Podbeskydský ještěr je tradiční cukrářská soutěž, kterou každoročně pořádá Střední škola gastronomie, oděvnictví a služeb ve Frýdku-Místku. Soutěž je určená pro studenty středních gastronomických škol a odborných učilišť 1. až 3. ročníku. Úkolem letos byla příprava slavnostního dortu libovolného tvaru na jakékoliv téma s hmotností do čtyř kilogramů a degustačního vzorku do hmotnosti 0,5 kg.
Cukrářka Střední školy společného stravování Ostrava-Hrabůvka Julie Černeková v náročném časovém limitu 5 hodin vše zvládla, a za svůj výrobek 9. 2. 2022 získala 1. místo.
Připravila Hana Schwarzová.
www.ssss.cz
Související články
Na spolupráci s regiony Slezska, Moravy a Čech klade agentura CzechTourism velký důraz a projekt Czech Specials je jedním z projevů tohoto...
20. 11. 2018
Nepřehlédněte
Pojďte se s námi za tím letošním ohlédnout spolu s hejtmanem Plzeňského kraje Ing. Josefem Bernardem, jeho náměstkyní pro oblast školství a cestovního ruchu Mgr....
03. 10. 2019