Související články
Láska prochází ramenem
Moderní gastronomie z ulice může být i kulinářským uměním, dobře vypadat i chutnat.
27. 12. 2018
11. 02. 2022
Střední škola společného stravování Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace, slaví úspěch! Skvělým výkonem ji reprezentovala žákyně 2. ročníku oboru Cukrář Julie Černeková v 7. ročníku celorepublikové soutěže cukrářů Podbeskydský ještěr.
Podbeskydský ještěr je tradiční cukrářská soutěž, kterou každoročně pořádá Střední škola gastronomie, oděvnictví a služeb ve Frýdku-Místku. Soutěž je určená pro studenty středních gastronomických škol a odborných učilišť 1. až 3. ročníku. Úkolem letos byla příprava slavnostního dortu libovolného tvaru na jakékoliv téma s hmotností do čtyř kilogramů a degustačního vzorku do hmotnosti 0,5 kg.
Cukrářka Střední školy společného stravování Ostrava-Hrabůvka Julie Černeková v náročném časovém limitu 5 hodin vše zvládla, a za svůj výrobek 9. 2. 2022 získala 1. místo.
Připravila Hana Schwarzová.
www.ssss.cz
Související články
Moderní gastronomie z ulice může být i kulinářským uměním, dobře vypadat i chutnat.
27. 12. 2018
Nepřehlédněte
Na to, čím se Česko-slovenský husí pochod letos liší od předešlých, jsme se ptali výkonného ředitele SIVEK HOTELS Viliama Siveka mladšího.
25. 11. 2020