Menu

Pro lázeňskou léčbu post covid jsou Mariánky

20. 01. 2021

Od 31.1.2021 se Kur & Spa Hotel ROYAL**** Mariánské Lázně opět otevírá klienty na návrh zdravotních pojišťoven i samoplátce na léčebné a rehabilitační pobyty. Rádi bychom Vám pomohli utužit zdraví a podpořili Vaší imunitu.

Pobyt v zimě se opravdu vyplatí, nejen díky příznivým cenám mimosezony, ale i vzhledem k tomu, že klient samoplátce může využít státního voucheru v hodnotě 4 000 Kč za podmínky, že stráví pobyt v minimální délce 6 nocí a absolvuje minimálně 5 léčebných procedur (nevztahuje se na wellness procedury).

Hotel ROYAL je čtyřhvězdičkový hotel s dlouholetou tradicí a praxí. Díky malenbnosti Mariánských Lázní a jejich okolí, vybavenosti Hotelu ROYAL, jeho perfektním službám a kapacitě se v něm budete cítit jako doma a rádi se k nám vracet.

Jsme připraveni přivítat klienty po absolvování covidu-19, ať již samoplátecky (v nabídce máme pobyt Regenerace dýchacích cest) nebo je možné požádat svého lékaře a klient může přijet na léčebnou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou, s nimiž máme indikaci dýchací nasmlouvanou.

Díky tomu, že se letos zima opravdu vyvedla, na své si přijdou i sportovně založení hosté. Blízko hotelu je sjezdovka a krásné udržované tratě pro běžkaře.

Jsme bezpečný hotel. Dodržujeme všechna hygienická opatření. Zde načerpáte novou energii a chuť do života. Budeme Vás hýčkat.

Přijeďte nás podpořit, moc se na Vás těšíme. O naší nabídce více ZDE.
Věra Forstnerová

www.royalmarienbad.cz



Archiv