Menu

Praha se opět zařadila mezi 25 nejoblíbenějších destinací světa

29. 03. 2019

Cestovatelský portál TripAdvisor každoročně sestavuje žebříček nejoblíbenějších světových destinací. Praha se letos v evropském žebříčku „Travellers Choice“ umístila na 7. místě. Mezi světovými destinacemi se česká metropole vyšplhala na 11. místo. Na prvních místech žebříčku figurují již tradičně Londýn, Paříž nebo Řím.

uq5e_1

Ocenění Travellers Choice vychází přímo z hodnocení uživatelů cestovatelského portálu TripAdvisor. Města po celém světě jsou posouzena na základě hodnocení hotelů, restaurací a zážitků za posledních dvanáct měsíců. Kromě destinací TripAdvisor sestavuje také například žebříček nejlepších hotelů a pláží v roce 2019.  
„Velmi mě těší, že se Praha opět zařadila mezi nejkrásnější místa z celého světa. Srdce návštěvníků si metropole získává především díky své jedinečné atmosféře, neobyčejné historii a památkám. Toto ocenění bereme jako zpětnou vazbu od návštěvníků, která nás ještě více motivuje ve zlepšení nabídky našich služeb. Dík patří nejen návštěvníkům, ale všem, kteří se podílejí na cestovním ruchu v Praze,“ říká Petr Slepička statutární zástupce Prague City Tourism. 
Připravila Barbora Hrubá.

www.prague.eu
www.praguecitytourism.cz 
www.tripadvisor.cz


 


 

 



Archiv