Menu

Nové motivační pobídky pro kongresy a incentivní skupiny v Ras Al Khaimah

16. 03. 2022

Ras Al Khaimah Tourism Development Authority / Úřad pro rozvoj cestovního ruchu v Ras Al Khaimah (RAKTDA) ve Spojených arabských emirátech oznámil nové, progresivní iniciativy na podporu kongresové a incentivní turistiky (MICE), které dále posílí pozici emirátu Ras Al Khaimah na mezinárodní mapě cestovního ruchu.

ahiecc

Ras Al Khaimah v posledních letech hostil několik prestižních mezinárodních a regionálních podniků a jeho mezinárodní výstavní a konferenční centrum Al Hamra (www.alhamra.ae) bylo společností Bureau Veritas označeno za první bezpečné konferenční zařízení na světě. Outdoorové centrum Jais Adventure Park spolu se širokým portfoliem hotelů pak tvoří jedinečný rámec pro pestrou paletu lokací, kdy každá z nich má své specifické prvky, které hostům poskytují inspirativní přehled o kultuře, pohostinnosti a jedinečné nabídce emirátu Ras Al Khaimah.

Po navázání spolupráce s významnými asociacemi, jako je Světová rada pro cestování a cestovní ruch a Deutscher Reiseverband v období před pandemii, byl Arabský letecký summit první vlastní akcí, která se konala v roce 2021, a to i díky bezpečnostním a hygienickým iniciativám, které emirát zavedl ve všech lokacích. Emirát také hostil v roce 2021 uznávaný výroční summit Global Citizen Forum, na němž se sešli přední světové osobnosti včetně vedoucích představitelů zemí, filantropů, aktivistů, uznávaných umělců a sportovců, podnikatelů a špičkových ekonomů. Rovněž hostil první výroční valné shromáždění Švýcarské asociace cestovního ruchu (Schweizer Reise-Verband) po pandemii, na němž se sešlo 180 předních švýcarských cestovních kanceláří a agentur. Nedávno emirát přivítal Mezinárodní summit o inovacích pro začínající podniky, který pořádá Světové fórum cestovního ruchu v Luzernu a v letošním roce bude hostit několik akcí a konferencí asociací, včetně Asociace cestovního ruchu Asie a Tichomoří (PATA). Je to poprvé, kdy tato nezisková asociace cestovního ruchu pořádá svůj výroční summit v západní Asii.

S cílem přilákat další asociace, představil emirát v roce 2022 řadu nových iniciativ na podporu kongresové a incentivní turistiky, které zahrnují:

Díky rostoucí nabídce v oblasti kongresové a incentivní turistiky si Ras Al Khaimah upevňuje pověst předního centra MICE v regionu. Účastníci zde mohou zažít jedinečnou kombinaci kultury, priory a dobrodružství v kombinaci s rozsáhlou nabídkou hotelů a to vše ve výhodné vzdálenosti jak z Evropy, tak i z Asie a Afriky.

„Díky našemu působivému portfoliu hotelů, které nabízejí řadu prvotřídních konferenčních a společenských zařízení, a špičkovému výstavišti Al Hamra, které bylo speciálně navrženo tak, aby poskytovalo novou úroveň flexibility pro pořádání všech typů akcí, je Ras Al Khaimah dokonale přizpůsoben pro cestovní ruch MICE. Vzhledem k tomu, že za sebou máme vysoce prestižní a úspěšné akce, zaměřujeme se na další posílení atraktivity emirátu v tomto segmentu a těšíme se, že v roce 2022 přivítáme ještě vice účastníků,“ uvedl Iyad Rasbey, výkonný ředitel pro rozvoj destinace Ras Al Khaimah Tourism Development Authority.

Vzhledem k tomu, že bezpečnost je pro organizátory MICE hlavní prioritou, bylo město Ras Al Khaimah nejen jmenováno Radou pro spolupráci v Zálivu hlavním městem cestovního ruchu pro roky 2020 a 2021, ale stalo se i prvním městem na světě, které získalo certifikát Bureau Veritas Safeguard Label a od Světové rady pro cestování a cestovní ruch certifikát „Safe Travel Stamp“.
Připravili Luděk Hladiš a Kateřina Lamačová.

www.alhamra.ae
https://corporate.visitrasalkhaimah.com
https://visitrasalkhaimah.com/
www.facebook.com/VisitRasAlKhaimah/
www.instagram.com/visitrasalkhaimah/
www.youtube.com/user/VisitRasAlKhaimah
www.linkedin.com/company/ras-al-khaimah-tourism/



Archiv