Menu

Konopí pro vaše zdraví

19. 01. 2021

Jednou z letošních novinek lázeňského domu Perla je pobytový balíček Konopí pro vaše zdraví. Konopí má protizánětlivé, hojivé a antibakteriální účinky. Konopné procedury působí blahodárně na celý nervový systém, pokožku a pohybový aparát, jsou bez kontraindikací a neobsahují žádné psychotropní látky.

V pobytovém balíčku na váš čeká perličková konopná koupel, konopná masáž nohou, jodobromové koupele a částečná masáž zad a šíje. Celý tento zázračný pobyt doplní masážní gel, jako dárek z lázní, pro úlevu od bolesti svalů a kloubů. Konopí, neboli „Zelené zlato“ obsahuje vitamín E a celou řadu minerálů (hořčík, zinek, vápník) a enzymů, proto je součástí balíčku i pitný režim konopného čaje s konopným olejem Omega D3. Vyzkoušet sílu konopí můžete i bez nutnosti pobytu. Perla nabízí prostřednictvím denních lázní balíček Zelené zlato, obsahující konopnou masáž nohou a perličkovou konopnou koupel. Dopřejte si hodinku či dvě báječné relaxace a nechte se hýčkat o našich profesionálů.

Druhou novinkou letošního roku jsou obličejová ošetření luxusní kosmetikou GERnétic, jako součást vybraných tělových procedur, během kterých se naše profesionální lázeňské budou věnovat vaší pleti. Nejprve pleť vyčistíme za pomoci gelu s výtažky z mořských řas, poté ji lehce tonizujeme a naneseme luxusní masku s velkým množstvím aktivních látek, díky které bude pleť pevná a vitální. Následuje denní hydratační krém pro obnovu kožních buněk a revitalizaci. Výsledek celého obličejového ošetření je okamžitý a vaše pleť bude výrazně hladší. Pro ty, kteří si chtějí dopřát delší kosmetická ošetření, nabízíme Anti- Age a projasňující ošetření s hloubkovou péčí a nebo mini kosmetické ošetření dle typu pleti.
Připravila Lucie Pivodová.

www.lednicelazne.cz



Archiv
for kids