Menu

Jihočeská centrála cestovního ruchu naplno rozjela přípravu letošního Travelconu

14. 02. 2022

travelcon_2019

Přes 600 registrovaných účastníků, 50 přednášejících a více než 1500 zhlédnutí záznamu programu, který zahrnoval 20 odborných témat, rozebíraných do detailu ve třech sálech v Českých Budějovicích a Praze, spolu s vyhlášením Velké ceny cestovního ruchu. Takový byl loňský pátý ročník dnes už tradiční konference cestovního ruchu Travelcon v režii Jihočeské centrály cestovního ruchu (JCCR). Letošní šestý ročník se uskuteční ve dnech 7. a 8. dubna a vrací se do původní prezenční formy.

„Hlavní téma konference určila nová vláda svým programovým prohlášením o cestovním ruchu. Na Travelconu bychom proto zástupcům ministerstev klíčových pro cestovní ruch rádi dali prostor pro představení vizí na následující roky. Uvědomujeme si, jak důležitá je spolupráce se zahraničními partnery, z toho důvodu nebude chybět „česko-rakouský“ blok, věnovaný převážně kultuře. A v neposlední řadě nezapomeneme ani na nové trendy v turismu,“ vyjmenoval ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu Petr Soukup tři hlavní tematické okruhy programu.

Konferenci budou moci ve dvou sálech kina Cinestar v obchodním centru IGY v Českých Budějovicích navštívit všichni zájemci, kteří si zakoupí on-line vstupenku: Cena vstupenky činí 800 korun. Do konce února nabízíme možnost získání dvou vstupenek za cenu jedné po zadání kódu 1+1 při registraci. Veškeré potřebné informace a registrační formulář najdete na webových stránkách konference www.travelcon.cz,“ poznamenala koordinátorka registrací Jaroslava Janečková.

Loňský ročník si pak lze stručně připomenout zde. „Webové stránky se budou postupně plnit informacemi o přednášejících i jednotlivých přednáškách. Spolupořadatelem letošního ročníku je již tradičně Destinační společnost Českobudějovicko-Hlubocko, hlavním partnerem agentura CzechTourism ,“ doplnila koordinátorka programu Marie Machalová.
Připravila Klára Polášková.

www.travelcon.cz
www.jccr.cz
www.jiznicechy.cz
www.cb-hl.cz



Související články


Mice Z domova

Vláda by se měla odpovědně připravit na příští krizi

Vrcholní manažeři výrobních družstev se sešli v pátek 9. listopadu v Praze na pravidelné Celorepublikové poradě Svazu českých a...

12. 11. 2018

číst dál


Mice

Prague Convention Bureau pomáhá organizátorům akcí již deset let

Prague Convention Bureau bylo založeno 3. dubna 2008 s cílem posílit kladné povědomí o Praze jako ideální kongresové destinaci.

04. 04. 2018

číst dál


Archiv