Menu

Hostely a&o slaví premiéru v Polsku

24. 01. 2019

S prvním hostelem v polském hlavním městě Varšavě rozšiřuje berlínská skupina a&o s garancí nejlepší ceny své portfolio na 35 domů, 22 měst a sedm zemí. Bývalá administrativní budova v centrální městské čtvrti Wola bude disponovat více než 200 pokoji a 600 lůžky a otevírat se bude ve třetím čtvrtletí roku 2019. Hlavní investiční manažer a&o Henri Wilmes: „Naše zařízení bude největším značkovým hostelem ve Varšavě.“

ao_varsava_2019

Osmipodlažní bývalá administrativní budova západně od centra města ve čtvrti Wola se nachází pouhých deset minut od hlavního nádraží, starého města nebo slavného kulinářského trhu Hala Koszyki. Splňuje tím základní předpoklad našich lokalit,“ vysvětluje Wilmes, „velmi dobrou dostupnost, blízko centra s potenciálem.“ V celé městské čtvrti Wola tak vznikají nové kanceláře, byty a hotely.

Destinace Varšava, cíl expanze východní Evropa
„Polsko má velmi mladou populaci, velmi mnoho studentů, mladé lidi a rodiny, pro které je Varšava velmi vyhledávanou turistickou destinací,“ říká Henri Wilmes a zdůrazňuje zároveň rostoucí atraktivitu 1,7milionové metropole jako evropské destinace: „Začátek naší premiéry v Polsku s tak slibným projektem je opravdu dobrým signálem pro náš další růst ve východní Evropě.“

„Everyone can travel“ – volnočasoví i obchodní, skupinoví i individuální cestující
Od roku 2000 se společnost a&o specializuje na skupinové a mladé cestující, nyní je ale i inteligentní alternativou pro obchodní a individuální cestující: s cenami za nocleh od 12 eur, centrálním umístěním, komfortem a kvalitou i novou koncepcí architektury a designu, která se od začátku roku postupně realizuje ve všech zařízeních řetězce. 

O hostelech a&o

Od roku 2000 společnost a&o provozuje 34 zařízení ve 21 městech a šesti zemích (Německu, Rakousku, Nizozemí, České republice, Dánsku a Itálii). Jako největší poskytovatel hostelů v Evropě roste řetězec o více než 15 procent ročně. S celkovým počtem 24 000 lůžek a více než čtyřmi miliony noclehů v roce 2017 dosáhl a&o obratu přibližně 134 milionů EUR.
Připravil Jan Herget.

www.aohostels.com



Archiv