Menu

18. výroční konference Asociace hotelů a restaurací České republiky

01. 12. 2025

Víc než tři stovky odborníků z hotelnictví, gastronomie, cestovního ruchu se sešlo na 18. výroční konferenci Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR). Největší profesní setkání oboru proběhlo v hotelu Ensana Nové Lázně a potvrdilo, že české hotelnictví a gastronomie je dynamický a sebevědomý sektor s jasnou vizí do budoucna.

Celodenní program nabídl pestrou škálu přednášek a workshopů zaměřených na klíčové otázky budoucnosti. Řečníci se věnovali rozvoji marketingu v digitálním prostředí, roli umělé inteligence a technologií v provozech, strategickému významu gastronomie a F&B, modernímu řízení týmů, udržitelnosti i proměnám očekávání hostů. Účastníci tak získali ucelený přehled o tom, jaké trendy budou formovat hotelnictví a gastronomii v nadcházejících letech. „Je potěšující vidět, jak silná a semknutá je komunita lidí, kteří tvoří české hotelnictví a gastronomii. Konference je místem, kde sdílíme zkušenosti, inspirujeme se a nastavujeme trendy, které ovlivňují celý sektor,“ uvedl Václav Stárek, prezident AHR ČR

Prostor pro networking a profesní růst
Konference nabídla také rozsáhlý networking, prezentaci partnerů a možnost sdílení zkušeností mezi profesionály z celé republiky. Součástí programu byl i slavnostní večer spojený s předáním Výročních cen AHR ČR, které oceňují mimořádné osobnosti a projekty českého hotelnictví a gastronomie.

Obor s budoucností
Hotelový a gastronomický sektor patří mezi klíčové oblasti české ekonomiky, vytváří tisíce pracovních míst a významně ovlivňuje atraktivitu Česka jako turistické destinace. Letošní konference jednoznačně ukázala, že obor má pevné základy, je plný talentovaných profesionálů a umí reagovat na nové trendy i očekávání hostů.
Připravila Asociace hotelů a restaurací České republiky.

www.ahrcr.cz

 

Archiv
hotel petrovy kameny
chata Vilemína