Menu

Ušatý víkend v černokosteleckém pivováru

19. 02. 2019

Na svatýho Matěje, každý se rád naleje, tak ani v piváči nebudeme vyčuhovat a budeme se řídit tradičními pranostikami. Krmi Vám nabídneme pěkně ušatou, naservírujeme Vám králičí stehno na česneku s kedlubnovým zelím a B.K., hřbet z grilu naložený v tymiánu a rozmarýnu s cibulkovým bramborem, s domácí slaninou a majdou z Černé svině, králičí řízky se selským brsalátem, ušatý jatýrka v čili višňovce s tatarkou a hranolema či stehno v hořčičné majdě s karlovarským knedlem. Jinak samozřejmě pivovarská klasika. Na čepu naše vydra vycpaná a svině černá. Vybrané speciality již od pátečního večera.

V černokosteleckém pivováru se natáčela tradiční zabíjačka pro MasterChef. Jukněte ve středu ve 21:30 na Novu. Upoutávky ZDE a ZDE.

www.pivovarkostelec.cz
www.facebook.com/pivovarkostelec
 

Archiv