Ušatý víkend v černokosteleckém pivováru
19. 02. 2019
Na svatýho Matěje, každý se rád
naleje, tak ani v piváči nebudeme vyčuhovat a budeme se řídit tradičními
pranostikami. Krmi Vám nabídneme pěkně ušatou, naservírujeme Vám
králičí stehno na česneku s kedlubnovým zelím a B.K., hřbet z grilu
naložený v tymiánu a rozmarýnu s cibulkovým bramborem, s domácí
slaninou a majdou z Černé svině, králičí řízky se selským brsalátem,
ušatý jatýrka v čili višňovce s tatarkou a hranolema či stehno
v hořčičné majdě s karlovarským knedlem. Jinak samozřejmě pivovarská
klasika. Na čepu naše vydra vycpaná a svině černá. Vybrané speciality
již od pátečního večera.
V černokosteleckém pivováru se natáčela tradiční zabíjačka pro
MasterChef. Jukněte ve středu ve 21:30 na Novu. Upoutávky ZDE
a ZDE.
www.pivovarkostelec.cz
www.facebook.com/pivovarkostelec