Menu

Liberecký WELLNESS HOTEL BABYLON disponuje 407 pokoji. Také hotelové wellness ve stylu antických lázní patří mezi největší v Česku. V jeho samoobslužné části najdou návštěvníci sauny, parní lázně, solnou a bylinkovou inhalaci, sluneční louku, laconium, tepidarium, Kneippův chodníček, vířivý bazén, ochlazovací bazénky, ledovou studnu s ledovým vědrem, solný důl, oxygenoterapii, relaxační místnosti a odpočívárny včetně venkovní ochlazovny a saunabaru. Privátní klub Afrikána nabízí saunování, pohodu a klid v soukromí. Je určený pro netradiční oslavy a party, malým i větším skupinám. K dokonalé relaxaci ve wellness přispívají masáže včetně orientálního hammamu, kosmetická ošetření, manikúra, pedikúra, zábaly, peelingy, přísadové koupele a další péče o tělo a duši.
To vše je součástí jedinečného zábavního komplexu CENTRUM BABYLON, který je největším mimopražským kongresovým zařízením v Česku. Nabízí plně vybavené školící místnosti, salonky a sály s kapacitou od deseti do tisíce míst.

Wellness hotel Babylon

12. 07. 2016

S ředitelkou Wellness hotelu Babylon Ing. Danou Soukupovou se potkáváme 23. května 2016.
Paní ředitelko v Babylonu jste čtvrtým rokem.
Ano, předtím jsem také pracovala v hotelnictví – v řetězcích i nezávislých hotelech. Do CENTRA BABYLON jsem nastoupila jako ředitelka provozu zábavy a před dvěma lety jsem začala řídit hotel.

Jaký byl pro váš hotel loňský rok?
Poměrně úspěšný, přinesl zvýšenou návštěvnost a také poptávku po nových a kvalitnějších službách. Podnítil nás k dalšímu budování na všech frontách. Wellness, které je mojí srdeční záležitostí a původně bylo součástí zábavní části, jsme přiřadili pod správu hotelu. Průběžně je předěláváme a zdokonalujeme, aby splňovalo přání našich hostů. Těší mě, že se CENTRU BABYLON a jeho WELLNESS HOTELU daří. Je to především zásluhou majitelů, kteří navazují na to, co tu „otec zakladatel“ Miloš Vajner před řadou let vybudoval. Výrazně investují a provádějí upgrade jedné části komplexu za druhou.

Firemní klientela je vaší tradiční.
Ano, stejně jako hosté z dalších segmentů, a těmi jsou rodiny s dětmi, sportovní týmy, organizátoři konferencí, kongresů či incentiv, firmy se svými prezentacemi a školeními. Ti všichni zde najdou to „své“ pod jednou střechou. Myslím tím konferenční prostory, zábavu, relaxaci a komfortní ubytování. Nabídkou různých typů pobytů vycházíme vstříc poptávce našich klientů. Individuální klientela přijíždí především za zábavou a odpočinkem, v oblibě jsou pobytové balíčky spojené s relaxací a regenerací. Velkou atrakcí je návštěva sousedního supermoderního science centra iQLANDIA. Myslíme i na ty, kteří nepřijeli za zábavou. Hosté mají možnost objednat si například i ubytování bez jídla, třeba proto, že je čeká byznys snídaně mimo hotel. Dále je možné zvolit si pobyty se snídaní, s polopenzí, s balíčkem zábavy nebo bez něj. Zvýhodněné ceny jednotlivých vstupů do zábavní části nebo wellness centra lze zakoupit i na místě, přímo v hotelu. Návštěvu wellness zahrnují i některé pobytové balíčky, stejně jako další služby, jimiž mohou být masáže, kosmetická ošetření nebo péče o ruce a nohy. V průběhu roku nabízíme tematické pobyty – například valentýnské pro zamilované, lyžařské či golfové pro ty, kteří si wellness dopřejí po sportovním výkonu. V těchto dnech už přicházejí rezervace na Vánoce a velký zájem je tradičně o silvestrovský balíček.



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

for kids