Menu

Váš Epic Week v Chorvatsku

09. 05. 2018

Chorvatská národní agentura pro cestovní ruch (CNTB) zahájila třetí fázi soutěže na sociálních sítích Epic Week a nabídla svým příznivcům možnost zažít svůj vlastní týden dobrodružství v Chorvatsku. Chcete-li se zúčastnit, je třeba si vybrat 7 zážitků z nabídky 218 zážitků;  abyste vytvořili perfektní dovolenou, poté sdílejte seznam svých přání na sociálních sítích a motivujte své přátele, aby pro ně hlasovali. 10 účastníků s nejvyšším počtem hlasů postoupí do finále a bude muset přesvědčit agenturu CNTB  o tom, proč si zaslouží zažít vybrané zážitky právě oni a vyhrát svůj Epic Week v Chorvatsku. Nebude snadné přesvědčit porotu, zejména když první vítězka z Polska připravila komplexní prezentaci o tom, proč si zaslouží spojit svou lásku k Chorvatsku právě s Epic Week , zatímco druhá vítězka z Itálie si dala práci se sestavením seznamu 60 důvodů, proč miluje Chorvatsko.  Soutěž trvá do 23. května a vítězové budou vyhlášeni na: oficiální stránce Croatia Full of Life na Facebook-u.



Jeden z loňských vítězů si vybral horolezení na největším útesu v Chorvatsku, následovala jízda na horském kole po měsíčním povrchu ostrova Pag a pak absolvoval túru po stezce Premužićeva, jednu z nejvyhledávanějších tras Chorvatska. Výlet byl zakončen výukou kite surfingu a létáním na rogalu, a to předtím, než zakončil svůj výlet plavbou na jachtě po ostrovech Jadranu.

Chorvatsko je plné života a překypuje příležitostmi pro vaši další dovolenou: Zažijte římské hry v nejzachovalejším amfiteátru v Evropě, zajděte si na rizoto, které se pomalu vaří po dobu 10 hodin, a zapijte jej vínem, které zrálo na dně moře, zaplavte si s delfíny nebo se mačkejte v nejužší uličce na světě (lepší vyzkoušet před tím, než se nacpete rizotem).
Připravila Jelena Bilić, foto Aleksandar Gospić. 

http://chorvatsko.hr



Archiv