Menu

Turistické služby Plzeňského Prazdroje získaly certifikaci Českého systému kvality služeb

18. 10. 2018

Pivovarské muzeum a Plzeňské historické podzemí, Konferenční centrum SECESE, Návštěvnická centra pivovsrů Plzeňský Prazdroj, Velkopopovický Kozel a Radegast – pět čerstvých držitelů certifikátu Českého systému kvality služeb. Oficiální osvědčení je zárukou vstřícného přístupu k zákazníkům, což ostatně dokládá i nově spuštěné rezervační oddělení v Plzeňském Prazdroji. Zájemci si nyní mohou rezervovat všechny typy prohlídek, zážitkových programů, ale i pronájmy konferenčních prostor a pivovarských šaland na jednom místě, 7 dní v týdnu!

Český systém kvality služeb je dobrovolný inovativní nástroj, který systematickým způsobem pomáhá ke zvyšování kvality služeb v organizacích v oblasti cestovního ruchu a v navazujících službách. Vlastníkem systému je Ministerstvo pro místní rozvoj ČR a realizátorem Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism. „Jsme rádi, že jsme certifikace pro naše Návštěvnická centra v pivovarech získali a že takovýto systém kvality existuje. Věřím, že certifikace přispěje obecně ke zvýšení kvality poskytovaných služeb v cestovním ruchu,“ konstatoval Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví Plzeňského Prazdroje.

Nové rezervační oddělení je k dispozici 7 dní v týdnu od 9 do 17 hodin na telefonním čísle 377 062 888 či e-mailu Reservations@asahibeer.cz. „Věřím, že tohle propojení služeb a využití synergií našich provozů je tou správnou cestou a zároveň nám to umožní posunout naše služby na ještě vyšší úroveň,“ dodává Pavla Mášková, manažerka návštěvnických a komerčních služeb.
Připravila Iveta Brixí.

www.csks.cz
www.prazdrojvisit.cz
www.kozel.cz
www.radegast.cz
www.visitplzen.eu



Související články


Z domova

Předběžný plán na znovuotevření provozoven

Když vláda nevede s podnikateli konstruktivní diskusi, kdy a proč se mají které provozovny otevírat, objevují se v harmonogramu...

15. 04. 2020

číst dál


Gastro Z domova

Tip na výlet: Návštěva Pivovaru Radegast korunovaná ochutnávkou s výhledem na beskydské vrchy

Radegast patří k nejznámějším symbolům Moravskoslezského kraje – řeč je o staroslovanském bohovi slunce, ohně, úrody, sklizně a...

22. 06. 2019

číst dál


Archiv